Τζένοα και Αϊντρχατ Φρανκφούρτης εξετάζουν έντονα την περίπτωση του Τάσου Δώνη, καθώς ο Έλληνας άσος ψάχνει ακόμα τρόπο να αποχωρήσει από την Στουτγκάρδη.

Δεν θέλει να παίξει στην Τσβάιτε Λίγκα και αυτό είναι κάτι που έχει ξεκαθαρίσει στους ανθρώπους της Στουτγκάρδης. Από την άλλη, θέλει να κάνει και μία επιλογή που θα τον διατηρήσει στον αφρό σε ένα σημαντικό ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Γι’ αυτό και ο Τάσος Δώνης απέρριψε την πρόταση της Ντιναμό Μόσχας που είχε έρθει φορτωμένη με λεφτά για τον διεθνή Έλληνα επιθετικό.

Ο 22χρονος διεθνής φορ έχει πολύ καλό όνομα και αρκετές είναι οι ομάδες που ψάχνονται πολύ ενεργά για την περίπτωση του. Τελευταία στην λίστα είναι η Τζένοα, που τον γνωρίζει από την θητεία του στις ακαδημίες της Γιουβέντους και σύμφωνα με τα ιταλικά Μ.Μ.Ε. ψάχνει τρόπο για να τον κάνει δικό της.

Έντονο είναι το ενδιαφέρον και της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης αφού ο τεχνικός διευθυντής Φρέντι Μπόμπιτς έχει εκφραστεί με κολακευτικά λόγια για την αξία του Δώνη, χωρίς ωστόσο αυτό να έχει μετουσιωθεί σε επίσημα πρόταση από μία ομάδα που χρειάζεται επιθετική ενίσχυση μετά τις αποχωρήσεις Γιόβιτς και Αλέ και η οποία έμεινε απόλυτα ευχαριστημένη από την απόκτηση του Φίλιπ Κόστιτς από την Στουτγκάρδη: «Πρέπει να περιμένουμε ως το τέλος της μεταγραφικής περιόδου για να δούμε τι θα γίνει. Ο Τάσος έχει ποιότητα και συμμετέχει ενεργά στις προπονήσεις, όμως πρέπει να έχει υπομονή και να αποφασίσει τι θέλει να κάνει», σχολίασε ο τεχνικός των Σουηβών Τιμ Βάλτερ, ο οποίος τόνισε ότι ο Έλληνας διεθνής δεν θα αγωνιστεί ούτε στο παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής απέναντι στην Άουε.