Την περίπτωση του 23χρονου επιτελικού χαφ της Μπενφίκα Άντριγια Ζίβκοβιτς, εξετάζει ο Ολυμπιακός σύμφωνα με δημοσιεύματα του εξωτερικού.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται πάρα πολύ κοντά στους ομίλους του Champion League και πριν ολοκληρωθεί η θερινή μεταγραφική περίοδος, στο Λιμάνι κοιτάζουν για την απόκτηση ενός χαφ που θα μπορεί να βοηθήσει στον ρόλο του Κώστα Φορτούνη.

Όλο το διάστημα που προηγήθηκε γράφτηκαν και ακούστηκαν πολλά ονόματα και σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ σε Σερβία και Πορτογαλία, ένα ακόμη που προστέθηκε στη λίστα είναι αυτό του Άντριγια Ζίβκοβιτς.

Πρόκειται για τον 23χρονο Σέρβο χαφ της Μπενφίκα, ο οποίος φαίνεται πως δεν υπολογίζεται για τη σεζόν που ξεκινά. Στη Λισαβόνα, σε 84 ματς έχει μετρήσει μέχρι τώρα 4 γκολ και 24 ασίστ, ενώ στην τριετία του στην Παρτιζάν, την οποία από την οποία τον απέκτησαν ως ελεύθερο οι «Αετοί», είχε απολογισμό 24 γκολ και 13 ασίστ σε 93 συμμετοχές.

Σύμφωνα με τα όσα γράφονται στην Πορτογαλία, η Μπενφίκα δεν έχει πρόβλημα να τον παραχωρήσει δανεικό και ο Ολυμπιακός μαζί με τη γαλλική Ρεν είναι οι ομάδες που έχουν ενδιαφερθεί πιο έντονα μέχρι στιγμής.

Μάλιστα, οι συμπατριώτες του σημειώνουν στα δικά τους ρεπορτάζ ότι ο παίκτης θέλει να αγωνιστεί σε ομάδα Champions League και πως αν οι «ερυθρόλευκοι» κάνουν το αναμενόμενο επί της Κράσνονταρ, τότε θα γίνουν το απόλυτο φαβορί για την απόκτησή του.