Δεν τράβηξε η ομάδα χθες. Κι αν η πρόβλεψη για τη Ρόζενμποργκ έπεσε τελείως έξω, τα 2-3 γκολ στο Φάληρο είναι δύσκολο να χωνέψει κανείς πώς χαθήκανε! Ας δούμε όμως τι γίνεται σήμερα στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ…

Με τον στόχο της συμμετοχής στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ να έχει χαθεί για ακόμη μία χρονιά, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Σλόβαν Μπρατισλάβας ψάχνοντας τη νίκη που θα τον στείλει από τώρα, ουσιαστικά, στα γκρουπ του Γιουρόπα Λιγκ. Οι Σλοβάκοι δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος (9 σερί νίκες είναι αυτές), όμως με μία σοβαρή εμφάνιση οι νταμπλούχοι δεν θα έχουν πρόβλημα. Στο 1.85 το διπλό από Goalbet.

Την ίδια ώρα, στην Ιταλία τίθενται αντιμέτωπες δύο ομάδες που θα μπορούσαν άνετα να συμμετέχουν σε κάποια από τις φάσεις των νοκ άουτ της διοργάνωσης. Τορίνο εναντίον Γουλβς, με μία εκ των δύο να ετοιμάζεται να αποχωρήσει –πολύ- πρόωρα τον θεσμό. Οι «λύκοι» δείχνουν ανώτεροι όμως η «γκρανάτα» δεν έχει να παίξει Ευρώπη σχεδόν 40 χρόνια! Θα επιλέξουμε το αμφίτερμα, στο 1.90 από Goalbet.

ΜΟΝΟ

22:00  ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡ.-ΠΑΟΚ 2 (1.85, Goalbet)

ΜΟΝΟ

22:00 ΤΟΡΙΝΟ-ΓΟΥΛΒΣ G/G (1.90, Goalbet)