ΑθηναίουΤο δικό του προσωπικό μήνυμα έστειλε ο Γιάννης Αθηναίου μετά τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του, θέλοντας να αναφέρει μεταξύ άλλων πως είναι περήφανος για όσα βίωσε με την Εθνική.

Ο έμπειρος γκαρντ στάθηκε άτυχος και υπέστη σοβαρή ζημιά στο γόνατο, λίγο πριν την αναχώρηση της Εθνικής μας για την Κίνα. Τα μηνύματα και οι ευχές για γρήγορη ανάρρωση έφτασαν σαν… κύμα στον Αθηναίου, ο οποίος έγραψε και εκείνος ένα μικρό κείμενο στο Instagram για όσα έγιναν και για τα συναισθήματά του.

«Θέλω μέσα από την καρδιά μου να σας ευχαριστήσω όλους για την υποστήριξη και τις ευχές σας! Με κάνατε να νιώσω μοναδικά..Δεν υπάρχει χρόνος για στεναχώρια, αλλά μόνο χρόνος για σκληρή δουλειά, ώστε να επιστρέψω πιο δυνατός και να συνεχίσω να κάνω αυτό που αγαπώ πιο πολυ απ οτιδήποτε άλλο.. Πάμε όλοι μαζί να δώσουμε τη θετική μας ενέργεια και να στηρίξουμε αυτούς τους μάγκες που ταξιδεψαν στην Κίνα, ώστε να μας κάνουν πάλι υπερήφανους και να σηκώσουν τη σημαία μας ψηλά,εκει που ανήκει!!!Ευγνώμων για όσα ζήσαμε κ περήφανος για όλους σας!!».

Δείτε εδώ το ποστ:

 

View this post on Instagram

 

Θέλω μέσα από την καρδιά μου να σας ευχαριστήσω όλους για την υποστήριξη και τις ευχές σας! Με κάνατε να νιώσω μοναδικά…Δεν υπάρχει χρόνος για στεναχώρια , αλλά μόνο χρόνος για σκληρή δουλειά, ώστε να επιστρέψω πιο δυνατός και να συνεχίσω να κάνω αυτό που αγαπώ πιο πολυ απ οτιδήποτε άλλο.. Πάμε όλοι μαζί να δώσουμε τη θετική μας ενέργεια και να στηρίξουμε αυτούς τους μάγκες που ταξιδεψαν στην Κίνα, ώστε να μας κάνουν πάλι υπερήφανους και να σηκώσουν τη σημαία μας ψηλά,εκει που ανήκει!!!Ευγνώμων για όσα ζήσαμε κ περήφανος για όλους σας!! ????? #HELLAS #Basketball #Family

A post shared by Giannis Athinaiou (@johnathi17) on