Ταμείο… κατά το ήμισυ χθες, μια και ο ΠΑΟΚ έπεσε θύμα έκπληξης στη Μπρατισλάβα, την ώρα που Τορίνο και Γουλβς επιβεβαίωναν πανηγυρικά την πρόβλεψη για αμφίτερμα. Απόψε, το ενδιαφέρον στρέφεται και πάλι στις εγχώριες λίγκες.

Άστον Βίλα και Έβερτον «ανοίγουν» την 3η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, με τους γηπεδούχους να ψάχνουν τους πρώτους τους βαθμούς. Τα «ζαχαρωτά» από την άλλη, είναι αήττητα και δεν έχουν δεχτεί γκολ μέχρι τώρα. Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα έχει τον πρώτο λόγο, όμως αυτή του Ντιν Σμιθ καλείται να… χτυπά τα εντός έδρας ματς εάν θέλει να παραμείνει στην κατηγορία. Αξιόλογο και αρκετά πιθανό το αμφίτερμα στο 1.65 από Goalbet.

Πάμε και στο Βέλγιο, όπου η Γκενκ φιλοξενεί την Άντερλεχτ. Οι πρωταθλητές έδειξαν πως συνήλθαν με την τεσσάρα κόντρα στη Μπέβερεν, την ώρα που η αντίπαλός τους δεν έχει ακόμη νίκη! Δύο ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες είναι ο απολογισμός των «μωβ» μέχρι τώρα, με αποτέλεσμα ο Βενσάν Κομπανί να… υποβιβαστεί από παίκτης-προπονητής, σε απλό παίκτη και αρχηγό. Τα ηνία ανέλαβε ο Σάιμον Ντέιβις, ο οποίος βέβαια δεν είναι και μάγος… Θα το παλέψει η Άντερλεχτ, πιθανό το αμφίτερμα. Απόδοση στο 1.60 από Goalbet.

ΔΥΑΔΑ (2.64, Goalbet)

22:00 ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ-ΕΒΕΡΤΟΝ G/G (1.65)

21:30 ΓΚΕΝΚ-ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ G/G (1.60)