Σε δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι η Μπορούσια Ντόρτμουντ βρέθηκε πίσω στο σκορ, όμως το ανέτρεψε και πήρε το διπλό απέναντι στην Κολωνία (1-3).

Της αρέσει να ζει επικινδύνως. Να παίζει τα παιχνίδια της στα άκρα. Η Ντόρτμουντ για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική φλέρταρε με την γκέλα, όμως έχει τέτοια ποιότητα, που παίζει δίχως να επηρεάζεται από το σκορ που γράφει ο πίνακας.

Η Κολωνία κοίταξε στα μάτια τους Βεστφαλούς, τους έβαλε πολύ δύσκολα στο πρώτο μέρος και προηγήθηκε με κεφαλιά του Ντρέξλερ (29’, 1-0) μετά από κακή αντίδραση των φιλοξενούμενων σε εκτέλεση κόρνερ.

Μάλιστα οι «τράγοι» θα μπορούσαν να κλειδώσουν την νίκη αν το γκολ του Μοντέστ δεν ακυρωνόταν ως οφσάιντ (62’), φάση που αποδείχθηκε το turning point του ματς.

Ένα καταπληκτικό διαγώνιο σουτ του Σάντσο μετά από κοντινή εκτέλεση κόρνερ έφερε το 1-1 (70’) και από εκεί και μετά η ψυχολογία γύρισε τούμπα. Η ομάδα του Λουσιέν Φαβρ κέρδισε μέτρα, έπαιξε στο μισό γήπεδο και βρήκε το χρυσό γκολ σε μία φάση που… χάθηκε η μπάλα!

Από έναν μαγικό συνδυασμό, η μπάλα ήρθε με σέντρα στο πίσω δοκάρι, εκεί που ο Χακίμι έβαλε όλη την άμυνα των γηπεδούχων μες τα δίχτυα για το 1-2 (86’), με τον Αλκάθερ να κάνει στις καθυστερήσεις το τελικό 1-3 στην δεύτερη συνεχόμενη νίκη της Ντόρτμουντ με ανατροπή μετά από εκείνη της πρεμιέρας απέναντι στην Άουγκσμπουργκ.