Δεν μας δικαίωσε εντέλει το ρίσκο με τον ΑΠΟΕΛ, που έμεινε… άσφαιρος στο Άμστερνταμ και μοιραία έμεινε εκτός ομίλων Τσάμπιονς Λιγκ. Στροφή στο Γιουρόπα Λιγκ τώρα, με τα πλέι οφ να τραβούν το βλέμμα.

Η Φερεντσβάρος ζορίστηκε στο εκτός έδρας ματς με τη Σούντουβα, έμεινε στο 0-0 και τώρα υποδέχεται τους Λιθουανούς ούσα το φαβορί, αλλά… με ένα γκολ μπορεί να γίνει η ζημιά. Οι φιλοξενούμενοι φτάνουν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά μέχρι εδώ και δεν θα αποτελέσει έκπληξη αν φέρουν σε δύσκολη θέση τους Ούγγρους. Θα ρισκάρουμε με το αμφίτερμα στο 2.25 από Goalbet.

Στη Ριέκα, η τοπική ομάδα υποδέχεται τη Γάνδη, από την οποία ηττήθηκε με 2-1 στο πρώτο ματς. Οι Κροάτες είχαν προηγηθεί αλλά εντέλει λύγισαν κόντρα στους Βέλγους, οι οποίοι βέβαια θα έχουν δύσκολη αποστολή στο «ΗΝΚ Ριέκα». Οι γηπεδούχοι δεν έχουν ηττηθεί στην έδρα τους από τις 3/2/19, μετρώντας έκτοτε 9-3-0 και τους φτάνει απόψε νίκη με… μισό-μηδέν για να πάρουν αυτοί το εισιτήριο για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Κάκιστοι εκτός έδρας οι Βέλγοι, προξενεί εντύπωση η πολύ υψηλή απόδοση του άσου. Θα ποντάρουμε 1 DNB στο 1.90 από Goalbet για μεγαλύτερη κάλυψη.

ΜΟΝΟ

21:00 ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ-ΣΟΥΝΤΟΥΒΑ G/G (2.25, Goalbet)

ΜΟΝΟ

21:00 ΡΙΕΚΑ-ΓΑΝΔΗ 1 DNB (1.90, Goalbet)