Το μερίδιο της ευθύνης που αναλογεί στους παίκτες του Άρη για την ήττα από τον Βόλο, ανέλαβε ο αρχηγός των «κιτρινόμαυρων», Γιώργος Δεληζήσης, που δεν θέλησε να μιλήσει για την πρόθεση παραίτητσης του Σάββα Παντελίδη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για την ήττα του Άρη από τον Βόλο: «Θέλουμε να ζητήσουμε ένα μεγάλο συγνώμη από τον κόσμο μας. Λυπούμαστε πάρα πολύ για την εμφάνισή μας. Πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι μας και να συνεχίσουμε. Δεν θέλω να πω κάτι για τον κόουτς. Παίρνουμε το μερίδιο ευθύνης που μας αναλογεί. Δίκαια χάσαμε το παιχνίδι».

Για τα όσα είπε ο Σάββας Παντελίδης στην συνέντευξη Τύπου: «Αν δεν έχει ο Άρης κίνητρο, ποιος έχει; Πάντα θα υπάρχει το κίνητρο, γιατί ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα και θέλει μόνο να παίρνει τις νίκες. Δεν θέλω να μιλήσω για την απόφαση του προπονητή μας».

Για το τι έφταιξε και ήρθε η ήττα από τον Βόλο: «Αν πάρουμε τα προηγούμενα παιχνίδια, δημιουργούσαμε πολλές ευκαιρίες, σήμερα δεν είχαμε πολλές ευκαιρίες, θα έπρεπε να είμαστε πιο αποτελεσματικοί, αλλά δεν ανταποκριθήκαμε καθόλου».