Ξεκίνησε καλά η χθεσινή ημέρα, με το σχετικά εύκολο αμφίτερμα στο Σαουθάμπτον, όμως το κλείσιμο ήταν τραγικό, καθώς η πρόβλεψη για τα γκολ στο Τορίνο ξέφυγε κατά πολύ. Ας δούμε τι μας επιφυλάσσει η Κυριακή, πριν τη… νέκρα που θα πέσει λόγω εθνικών ομάδων!

Μεγάλο Λονδρέζικο ντέρμπι στο Emirates, όπου η Άρσεναλ φιλοξενεί την Τότεναμ. Οι «κανονιέρηδες» θέλουν να επανέλθουν στις επιτυχίες μετά την –αναμενόμενη σε μεγάλο βαθμό- ήττα από τη Λίβερπουλ, την ώρα που οι «spurs» βρίσκονται σε περίεργη κατάσταση μετά την απρόσμενη ήττα από τη Νιουκάστλ μέσα στην έδρα τους. Η ομάδα του Ουνάι Έμερι χρειάζεται μία πειστική εμφάνιση σε ντέρμπι και έχει τα φόντα να την κάνει ενάντια στην προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ. Θα ρισκάρουμε με τον άσο στο 2.30 από Goalbet.

Στα μέρη μας, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Πανιώνιο ψάχνοντας κάπου να ξεσπάσει μετά τον αποκλεισμό-σοκ από τη Σλόβαν Μπρατισλάβας. Οι «κυανέρυθροι» έκαναν πολύ κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα (ήττα 1-2 από τον Βόλο) και με την τιμωρία του -6 να τους βαραίνει ακόμη περισσότερο, πάνε στην Τούμπα για να τα δώσουν όλα. Λιγοστές οι ελπίδες τους, προβάδισμα στο υψηλό σκορ. Ποντάρουμε over 3,5 στο 2.50 από Goalbet.

ΜΟΝΟ

18:30 ΑΡΣΕΝΑΛ-ΤΟΤΕΝΑΜ 1 (2.30, Goalbet)

ΜΟΝΟ

19:00 ΠΑΟΚ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ OVER 3,5 (2.50, Goalbet)