Την απόφαση να ψάξουν προπονητή για τον Άρη από το εξωτερικό έλαβαν οι κ.κ. Καρυπίδης και Χαριστέας. Μάλιστα, φαίνεται πως έχουν καταλήξει σε 2-3 λύσεις.

Το θέμα του επόμενου προπονητή απασχολεί έντονα τους ανθρώπους του Άρη, κάτι που συζήτησαν και χθες ο Θόδωρος Καρυπίδης και ο Άγγελος Χαριστέας.

Η εισήγηση του νέου τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ είναι πως έχει όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση είναι προτιμότερο να γίνει κίνηση για τεχνικό από το εξωτερικό.

Στις επαφές που είχαν οι δύο άνδρες, ο παλαίμαχος επιθετικός εξήγησε τους λόγους που θεωρεί ότι η ομάδα πρέπει να πάει για ξένο κόουτς και ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου απάντησε θετικά.

Οι «κίτρινοι», από τη στιγμή που υπάρχει η διακοπή του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων, φαίνεται πως δεν βιάζονται για τον «εκλεκτό» και οι όποιες εξελίξεις μετατίθενται στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας.

Ο Χαριστέας, από τη μεριά του, θα επιχειρήσει να εκμεταλλευτεί όλες τις επαφές του εκτός Ελλάδας, κυρίως σε Γερμανία, Ολλανδία και λίγο Γαλλία, για να βρει τον κατάλληλο άνθρωπο για τον πάγκο του Άρη για να αντιστρέψει το κλίμα που έχει δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα στην ομάδα.