Η καλαμάτα την σεζόν 2019 – 2020 θα αγωνίζεται, πλέον, στο πρωτάθλημα της Football League. Για το λόγο αυτό, την Τρίτη (3/9) πραγματοποιήθηκε Γενική Συνέλευση στην αίθουσα «Αλέξανδρος Κουμουνδούρος» της Νομαρχίας όπου και αποφασίστηκε η σύσταση της ΠΑΕ με το όνομα «Καλαμάτα 2019», με το μετοχικό κεφάλαιο αυτής να ανέρχεται στις 500.000 ευρώ, ενώ παράλληλα αποφασίστηκε η σύσταση πενταμελούς επιτροπής που θα τρέξει την σύσταση της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ραντεβού με την ιστορία της είχε σήμερα ο Π.Σ » Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ » και μετά την προγραμματισμένη γενική συνέλευση που έγινε στην αίθουσα »Αλέξανδρος Κουμουνδούρος» της Νομαρχίας αποφασίστηκαν ομόφωνα τα εξής:

Πρώτον: Σύσταση Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας (Π.Α.Ε.) με την διακριτική επωνυμία Π.Α.Ε. Π.Σ. »Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ 2019». Δεύτερον : Δημιουργία μετοχικού κεφαλαίου που ανέρχεται στο ύψος των 50.000 ευρώ και αξία μετοχής 1 ευρώ. Τρίτον : Δημιουργία προσωρινής πενταμελούς διοικούσας επιτροπής η οποία αποτελείται από τους Κους Πρασσά Γεώργιο, Παπαδημητρίου Χρήστος, Παπαδόπουλος Δημήτρης, Σπανός Δημήτρης και Σταθόπουλος Μιχάλης.

Οι διαδικασίες έχουν προχωρήσει η προεργασία είχε ήδη γίνει και η ομάδα μας τρέχει τα γραφειοκρατικά ζητήματα έτσι ώστε όλα να είναι νομότυπα και η Μαύρη Θύελλα να γυρίσει σελίδα ξεκινώντας το ταξίδι της».