Το Μεξικό θα είναι ο πρώτος αντίπαλος της Εθνικής μας ομάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο μίνι ποδοσφαίρου, το οποίο θα διεξαχθεί στο Ρέθυμνο της Κρήτης από τις 12 έως τις 20 Οκτώβρη.

Η Ελλάδα τοποθετήθηκε επικεφαλής στο πρώτο όμιλο και κληρώθηκε με την Αίγυπτο, τη Λετονία, το Αζερμπαϊτζάν και το Μεξικό.

Η ελληνική ομάδα θα ανοίξει τους αγώνες της το Σάββατο 13 Οκτωβρίου στις 21:00, αμέσως μετά την τελετή έναρξης. Αξίζει να σημειωθεί πως, εάν η Ελλάδα προκριθεί στην επόμενη φάση, θα διασταυρωθεί με τον Β’ όμιλο και δεν είναι απίθανο να αντιμετωπίσει τη Βραζιλία.

Ντρένοβα: “Θέλουμε τους Έλληνες δίπλα μας”

Ο προπονητής της Ελληνικής ομάδας Αντρέας Ντρένοβα, αμέσως μετά την κλήρωση του SOCCA World Cup 2019, δήλωσε: “Έχουμε την ευκαιρία να ξεκινήσουμε το παγκόσμιο πρωτάθλημα αντιμετωπίζοντας πολύ δυνατούς αντιπάλους και ομάδες με παράδοση στο μίνι ποδόσφαιρο. Η πρεμιέρα μας απέναντι στο Μεξικό είναι ένα κρίσιμο παιχνίδι και θέλουμε όλους τους Έλληνες δίπλα μας, να γεμίσουν την εγκατάσταση και να μας δώσουν τη φωνή τους για να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ήδη έχουμε ξεκινήσερι τη μελέτη των αντιπάλων μας, αλλά παράλληλα συγκεντρωνόμαστε στη σκληρή δουλειά για να δείξουμε τη δική μας αγωνιστική ταυτότητα στον αγωνιστικό χώρο και να πετύχουμε όσο περισσότερα μπορούμε, μπροστά στον κόσμο που μας αγαπά και μας στηρίζει”.

ΟΙ ΟΜΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ SOCCA

ΓΚΡΟΥΠ Α’

Ελλάδα

Αίγυπτος

Λετονία

Αζερμπαϊτζάν

Μεξικό

ΓΚΡΟΥΠ Β’

Βραζιλία

Κολομβία

Κροατία

Τουρκία

Αλγερία

ΓΚΡΟΥΠ Γ’

Πολωνία

Μαρόκο

Βέλγιο

Ουαλία

Λιθουανία

ΓΚΡΟΥΠ Δ’

Αγγλία

Αργεντινή

Βουλγαρία

Κύπρος

Ουρουγουάη

ΓΚΡΟΥΠ Ε’

Η.Π.Α.

Ομάν

Σλοβακία

Καζακστάν

Νιγηρία

ΓΚΡΟΥΠ ΣΤ’

Ρωσία

Ινδία

Μολδαβία

Ισπανία

Περού

ΓΚΡΟΥΠ Ζ’

Γαλλία

Κίνα

Σκωτία

Ιρλανδία

Ιράκ

ΓΚΡΟΥΠ Η’

Γερμανία

Πακιστάν

Σλοβενία

Ουγγαρία

Ρουμανία