Με αφορμή την προσωρινή κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στο ΟΑΚΑ, δημιουργείται πρόβλημα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, καθώς ενδέχεται να χρειαστεί η μετάθεση ενός αγώνα τον Οκτώβριο, που είναι προγραμματισμένο και το παιχνίδι της Εθνικής ομάδας με την Βοσνία.

Το γεγονός ότι ο αγωνιστικός χώρος στο ΟΑΚΑ ήταν προβληματικός στις δύο πρώτες αγωνιστικές, το παραδέχτηκαν οι πάντες. Ήδη μάλιστα Παναθηναϊκός και ΑΕΚ έχουν κάνει κινήσεις ώστε να διορθωθεί το πρόβλημα το δυνατόν συντομότερο.

Υπάρχει όμως περίπτωση να προκύψει και θέμα για μία αγωνιστική, όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος της διοργανώτριας, Μηνάς Λυσάνδρου στο γεύμα που παρέθεσε χθες στους ρεπόρτερ για τα θέματα της Superleague.

Ενδεχομένως δηλαδή να πρέπει να γίνουν βελτιωτικά έργα κατά τη διάρκεια του Οκτωβρίου, τα οποία θα οδηγήσουν σε μετάθεση αγώνα τόσο για τους “πράσινους”, όσο και για την Ένωση.

“Θέμα” φυσικά ενδεχομένως προκύψει και με την Εθνική ομάδα, που στις 15/10 θα φιλοξενήσει τη Βοσνία για την 8η αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2020 και πιθανώς να χρειαστεί να βρει άλλο γήπεδο.

Με βάση πάντως τον έλεγχο που έχει γίνει στα γήπεδα της Superleague από την αρμόδια υπηρεσία, πιο σοβαρό είναι το πρόβλημα που υπάρχει για το “AEL FC Arena”, ενώ… αστερίσκος έχει μπει και στο “Κλ.Βικελίδης”.