Στον Ολυμπιακό έχουν τα παράπονά τους για ένα θέμα που «συνδέεται» άμεσα με τα μικρά ηλικιακά τμήματα των Εθνικών μας ομάδων.

Οι Πειραιώτες έχουν παράπονα σχετικά με τα… προσκλητήρια προς τους ποδοσφαιριστές τους στα τμήματα των Κ19, Κ17 και Κ15 και ότι είναι λίγα στις μικρές ηλικιακά Εθνικές.

Στον Ολυμπιακό θεωρούν πως υπάρχει σοβαρό ζήτημα με τις Εθνικές ομάδες των Κ19, Κ17 και Κ15 και ότι γίνεται επιλεκτική μεταχείριση σε βάρος του club. Όπως σημείωναν σχετικά οι Πειραιώτες απέκτησαν 15 παίκτες που έπαιζαν στις Εθνικές τους και από την στιγμή που πήραν μεταγραφή στον Ολυμπιακό, κλήθηκαν μόλις οι τρεις.

Από μέρους των Πειραιωτών επισημάνθηκε ανάμεσα στα άλλα ότι είναι χαρακτηριστικό το παράδειγμα του Ντότη, ο οποίος ήταν καθοριστικός και ο MVP στην κατάκτηση του πρωταθλήματος του Ολυμπιακού, στην Κ17, που όμως δεν κλήθηκε στην Εθνική. Στον πειραϊκό σύλλογο είναι της άποψης πως με βάση τις Ακαδημίες που έχουν θα έπρεπε να υπάρχουν πιο πολλές κλήσεις παικτών τους στις μικρές Εθνικές.

Για τον λόγο αυτό προσπαθούν να αντιμετωπίσουν το φαινόμενο αυτό με την συμμετοχή των μικρών σε σπουδαία τουρνουά του εξωτερικού. Στον Ολυμπιακό είχαν σταθεί και παλαιότερα στο θέμα αυτό και είχαν θίξει και ζητήματα που είχαν να κάνουν με μη κλήσεις παικτών του Ολυμπιακού και κλήσεις ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ.