Ο Ολλανδός παλιός τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απάντησε στις φήμες που τον θέλουν να αναλαμβάνει τεχνικός διευθυντής στους «κόκκινους διαβόλους».

Τη θέση του τεχνικού διευθυντή ακούγεται έντονα πως έχουν προσφέρει οι διοικούντες την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον Έντβιν Φαν Ντε Σαρ, όμως εκείνος δήλωσε αφοσιωμένος στον Άγιαξ, όπου κατέχει το ίδιο πόστο.

Στο περιθώριο του χθεσινού φιλικού προς τιμήν του Βινσέντ Κομπανί, ο 48χρονος πρώην τερματοφύλακας δέχθηκε σχετική ερώτηση και απάντησε: «Απολαμβάνω την παρουσία μου στον Άγιαξ. Με νοιάζει πραγματικά να επαναφέρουμε τον Άγιαξ στο κορυφαίο επίπεδο της Ευρώπης -κάτι που μάλλον καταφέραμε πέρυσι- και να εξασφαλίσουμε ότι θα κάνουμε το καλύτερο για να μείνει εκεί».

Όπως φημολογείται, η διοίκηση των «κόκκινων διαβόλων» πρότεινε στον Φαν Ντε Σαρ συμβόλαιο συνεργασίας με αποδοχές 1.5 εκατομμυρίου ευρώ, τη στιγμή που στον «Αίαντα» λαμβάνει 250 χιλιάδες ετησίως. Οι Άγγλοι φαίνεται πως εκτιμούν την πολύ καλή δουλειά του Ολλανδού στον «Αίαντα» και υπολογίζουν και το ένδοξο παρελθόν του στην ομάδα του Μάντσεστερ από το 2005 ως το 2011, ωστόσο εκείνος δεν φαίνεται διατεθειμένος να αφήσει το έργο του στους πρωταθλητές Ολλανδίας στη μέση.