Ο Τζιμέρ Φριντέτ παρουσιάστηκε και επίσημα από τον Παναθηναϊκό και μίλησε για το μέγεθος της ομάδας, ενώ δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει και την παρουσία του κόσμου.

Αναλυτικά:

«Πρώτα από όλα θέλω να πω πως νιώθω ευγνώμων που είμαι εδώ. Δεν μιλάω καλά ελληνικά, αλλά νομίζω πως κατάλαβα αυτά που είπε ο Μάνος. Ο Παναθηναϊκός είναι το σύμβολο της Αθήνας, όπως και η Ακρόπολη. Ξέρω πόσο παθιασμένος είναι ο κόσμος μας.Χαιρόμαστε που είμαστε εδώ. Θα δουλέψουμε σκληρά. Ανυπομονούμε για την νέα σεζόν. Περιμένουμε και τους υπόλοιπους παίκτες να ενσωματωθούν στην προετοιμασία μας».

Από την πλευρά του ο Ουέσλεϊ Τζόνσον στάθηκε στην ιστορία των “πράσινων” και της Ελλάδας, ενώ σχολίασε την ευκαιρία που πήρε στην Ευρώπη.

Αναλυτικά:

«Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στο κλαμπ, μαζί με αυτούς τους παίκτες. Στις προπονήσεις ωριμάσαμε ως ομάδα, ειδικά σε επίπεδο χημείας. Ο Παναθηναϊκός είναι ένα σύμβολο. Βρισκόμαστε κάτω από την Ακρόπολη. Μαθαίνουμε την ιστορία.

Είναι σημαντικό αυτό. Στην προπόνηση μαθαίνουμε τους ρόλους μας. Περιμένω να δω την εμπειρία που ακούω, για τον κόσμο μας. Θα είναι μια ωραία χρονιά. Δεν βλέπω την ώρα να ξεκινήσουμε. Σας ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου δώσατε. Θα έχουμε μια σπουδαία χρονιά».