Τον Γιάννη Μπουζούκη στο βασικό σχήμα και συγκεκριμένα στη μεσαία γραμμή σκέφτεται να παρατάξει ο Γιώργος Δώνης στην αναμέτρηση της Κυριακής με τον Άρη.

Ο νεαρός χαφ μπορεί να έκανε αποφόρτιση την Πέμπτη επειδή έπαιξε 81’ με την Ελπίδων, ωστόσο, είναι απολύτως καλά και όλα δείχνουν ότι θα βρίσκεται στη βασική ενδεκάδα της αναμέτρησης της Κυριακής με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα, ο Γιώργος Δώνης σκέφτεται να τον χρησιμοποιήσει στη μεσαία γραμμή στο 4-3-3. Επιπλέον, σκέφτεται για το βασικό σχήμα από τη μία πλευρά τον Χατζηθεοδωρίδη και από την άλλη τον Χατζηγιοβάνη ή τον Κολοβό.

Στην προπόνηση της Πέμπτης ο Έλληνας τεχνικός έδειξε στους παίκτες του βίντεο με παιχνίδια του Άρη, ενώ αναφέρθηκε και στα λάθη που έκαναν εκείνοι στο ματς με τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ. Αξίζει να σημειωθεί πως τις προηγούμενες ημέρες βρέθηκε στο Κορωπί ψυχολόγος με τον οποίο συνεργάζεται η ΠΑΕ και ο οποίος μίλησε στους παίκτες. Μεταξύ άλλων τους ανέφερε ότι όταν μπαίνουν στο γήπεδο πρέπει να πιστεύουν ότι είναι καλύτεροι και να το δείχνουν.