Ο General Manager των Μιλγουόκι Μπακς, Τζον Χορστ, πιστεύει ότι μπορεί να κρατήσει στο δυναμικό της ομάδας του για πολλά χρόνια ακόμη τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, αρκεί να παραμείνουν σε υψηλό επίπεδο.

ΓιάννηςΟ Έλληνας σούπερ σταρ δύναται το επόμενο καλοκαίρι να υπογράψει νέο ιλιγγιώδες συμβόλαιο 247 εκατομμυρίων δολαρίων για μία πενταετία, στο ακριβότερο συμβόλαιο όλων των εποχών. Αν αυτό υπογραφεί στο Μιλγουόκι είναι άγνωστο, ο General Manager Τζον Χορστ πάντως, αισιοδοξεί ότι αν η ομάδα παραμείνει ανταγωνιστική ο Γιάννης θα συνεχίσει στους Μπακς.

«Αρχικά, αυτή την στιγμή δεν μπορούμε να μιλήσουμε και να διαπραγματευτούμε κάτι. Βάσει κανονισμού, τον επόμενο χρόνο ο Γιάννης μπορεί να υπογράψει supermax επέκταση συμβολαίου. Από τη δική μας πλευρά, εμείς φυσικά θα του κάνουμε προσφορά. Ο κόουτς και εγώ μιλάμε για αυτό όλη την ώρα. Είναι ευθύνη μας να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον, μία κουλτούρα και έναν οργανισμό, στον οποίο οι παίκτες θα επιθυμούν να έρχονται και να δουλεύουν καθημερινά, έχοντας συμπαίκτες υψηλού επιπέδου που θέλουν να κερδίζουν. Σε αυτό έχουμε κάνει βήματα προόδου από την περσινή χρονιά και εκεί θα πατήσουμε. Πιστεύουμε ότι εάν συνεχίσουμε να το κάνουμε αυτό και στη σωστή κατεύθυνση και δώσουμε στον Γιάννη καλές ευκαιρίες, καθώς αγαπάει το Μιλγουόκι, αγαπάει την πολιτεία του Ουισκόνσιν, τότε νομίζω ότι θα είναι στους Μπακς για πολλά χρόνια» δήλωσε σχετικά.