Και όμως το έκανε… Η Άρσεναλ βρισκόταν μπροστά στο σκορ με 0-2, όμως μια γκάφα του Σωκράτη και ένα πέναλτι του Νταβίντ Λουίζ έδωσαν την ευκαιρία στην Γουότφορντ να γυρίσει το ματς σε 2-2.

Στο 21′ ο Κολάσινατς έδωσε μέσα στην περιοχή στον Ομπαμεγιάνγκ και εκείνος με ξερό δεξί στη γωνία έκανε το 0-1, ενώ στο 32′ φάνηκε πως θα χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του Έμερι (0-2).

Στο β’ μέρος όμως και το 53′ οι γηπεδούχοι πήραν έναν δώρο που δεν θα μπορούσαν να φανταστούν καθώς ο Παπασταθόπουλος στην προσπάθειά του να παίξει από την άμυνα, έδωσε τη δυνατότητα στον Ντεουλοφέου να κλέψει και να κάνει ασίστ για τον Κλέβερλι που από κοντά μείωσε σε 1-2 και έβαλε φωτιά στο ματς.

Όλα πλέον ήταν διαφορετικά, η Γουότφορντ είχε την ενέργεια και την πρωτοβουλία, πίεσε και στο 81′ δικαιώθηκε όταν από πέναλτι που έκανε ο Νταβίντ Λουίζ, ο Ρομπέρτο Περέιρα έκανε από τη βούλα το 2-2 το οποίο παρέμεινε μέχρι το τέλος αφού στο φινάλε ο Καπού μόνος από το πέναλτι σούταρε πάνω στον Λένο και δεν ολοκλήρωσε την ανατροπή για την ουραγό της Premier League.