Ο Νίκος Νταμπίζας συνομίλησε με τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού και αφού πρώτα σήκωσε ασπίδα μπροστά από τον Γιώργο Δώνη στην συνέχεια τους ζήτησε να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Η κατάσταση στο “τριφύλλι” δεν είναι η καλύτερη δυνατή και η παρουσία των παικτών στο γήπεδο το αντικατοπτρίζει, με τον τεχνικό διευθυντή του συλλόγου να προσπαθεί να βρει την λύση στο πρόβλημα. Για να συμβεί αυτό αρχικά μίλησε με τους αθλητές της ομάδας και προσπάθησε να τους δώσει να καταλάβουν που βρίσκονται.

«Εσείς φταίτε για όλα, ούτε ο προπονητής, ούτε κανένας άλλος. Είναι αποκλειστικά δική σας η ευθύνη και απαράδεκτη η εικόνα που δείχνετε στο γήπεδο. Δεν κάνετε ούτε τα βασικά, είναι ντροπή αυτό που παρουσιάζετε και πρέπει να αναλάβετε τις ευθύνες σας. Δεν είναι δυνατόν να έχετε τόσο υποτονική αντίδραση, να μην τρέχετε, να μην βγάζετε «λύσσα» για την κάθε φάση και να παρουσιάζεται αυτά τα χάλια.

Είστε στον Παναθηναϊκό, αλλά πολλοί από εσάς δεν το έχετε συνειδητοποιήσει. Κανείς να μην ήταν στον πάγκο, τέτοια εικόνα δεν είναι δυνατόν να υπάρχει, είναι ντροπή», είπε χαρακτηριστικά ο Νταμπίζας.