Γνωστοί έγιναν οι διαιτητές για την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League και ο Τζιανλούκα Ρόκι θα διευθύνει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Τότεναμ.

Ένας εκ των κορυφαίων διαιτητών της διοργάνωσης αναμένεται να σφυρίξει τον αγώνα στο “Γ. Καραϊσκάκης” για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων, με τους φίλους της ομάδας να έχουν εξαιρετικές αναμνήσεις από αυτόν.

Ο Ιταλός το 2014 βρέθηκε στον Πειραιά για την αναμέτρηση με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπου οι “ερυθρόλευκοι” επικράτησαν με 2-0. Ακόμα έχει διευθύνει πολύ σημαντικές αναμετρήσεις, όπως τον τελικό Europa League ανάμεσα σε Τσέλσι και Άρσεναλ (4-1), έναν τελικό Σούπερ Καπ Ευρώπης (Ρεάλ-Μαν. Γιουνάιτεντ 2-1 το 2017) και έναν ημιτελικό Europa League (Ατλέτικο-Άρσεναλ 2-1 το 2018).

Όσων αφορά τους Άγγλους έχει διευθύνει δύο αγώνες της Τότεναμ στους ομίλους του Champions League, στην εντός έδρας ήττα (1-2) από τη Μονακό το 2016 και τη νίκη (3-1) επί της Ντόρτμουντ στο Λονδίνο το 2018.

Τέλος οι συνεργάτες του θα είναι οι Φιλίπο Μέλι και Τσίρο Καρμπόνε, τέταρτος ο Ντανιέλε Ντοβέρι και VAR ο Πάολο Βαλέρι με βοηθό τον Μαουρίτσιο Μαριάνι. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Σλοβένος Ντάρκο Τσέφεριν και της UEFA ο Σλοβάκος Γιόζεφ Κλίμεντ.