Ο Μάσιμο Μοράτι μίλησε για τη νέα προσπάθεια που καταβάλλει η Ίντερ για να επιστρέψει στην κορυφή του ιταλικού ποδοσφαίρου και αποθέωσε τους Σένσι και Κόντε.

Η αποχώρησή του από τα διοικητικά των “νερατζούρι” μπορεί να συμπληρώνει τρία χρόνια, όμως η αγάπη του για την ομάδα παραμένει έστω και από απόσταση. Ο 74χρονος άνδρας έδωσε το παρών σε δείπνο με τους Κινέζους μεγαλομετόχους του συλλόγου και μίλησε για τη νέα τους προσπάθεια.

Αναλυτικά όσα είπε στην «Corriere dello Sport»:

Για τους Κινέζους ιδιοκτήτες: «Είναι πολύ ευγενικοί, τόσο ο Στίβεν όσο και ο πατέρας του, ενδιαφέρονται πολύ για την ομάδα και είμαι πολύ ευχαριστημένος από την τρέχουσα κατάσταση».

Για τον Σένσι: «Δεν περίμενα να είναι τόσο καλός ο Σένσι. Είναι έξυπνος, γρήγορος και επηρεάζει θετικά την ομάδα με έναν τρόπο όπως το έκανε ο Σνάιντερ».

Για τον Αντόνιο Κόντε: «Ο Κόντε είναι ένας πολύ καλός προπονητής, μου αρέσουν οι οδηγίες που δίνει και το πώς εμπνέει την ομάδα».

Για ενδεχόμενη κατάκτηση του τίτλου: «Το σκουντέτο; Είναι μια καλή ευκαιρία να παλέψουμε γι΄ αυτό, είναι πολύ σημαντικό».