Με γκολ του Μπαρέλα στο 92′ η Ίντερ απέφυγε την εντός έδρας γκέλα από την Σλάβια Πράγας (1-1). Το γκολ για τους φιλοξενούμενους σημείωσε ο Ολαίνκα στο 64′.

Με χρυσή αλλαγή τον Νικολό Μπαρέλα που ήρθε από τον πάγκο στο ντεμπούτο του στο Champions League, οι «νερατζούρι» πήραν την ισοπαλία 1-1 απέναντι στους Τσέχους.

Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν τις εντυπώσεις και πήραν έναν σπουδαίο βαθμό σε έναν όμιλο φωτιά με Μπαρτσελόνα και Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Οι Τσέχοι, ήταν απολύτως διαβασμένοι από το ξεκίνημα του ματς, πατούσαν καλύτερα και είχαν αποκτήσει πλήρως τον έλεγχο της μεσαίας γραμμής, περιορίζοντας την ομάδα του Κόντε στο ελάχιστο. Οι «νερατζούρι» έβγαλαν κάποιες ευκαιρίες, αλλά όταν χρειάστηκε ήταν εκεί για την Σλάβια ο Κολάρ, που κράτησε καθαρή την εστία του, μέχρι τις καθυστερήσεις, όπου είδε τον Μπαρέλα να παραβιάζει την εστία του και να αφήνει στους Τσέχους πικρή γεύση με βάση την εικόνα του παιχνιδιού.

Ίντερ (Αντόνιο Κόντε): Χαντάνοβιτς, Ασαμόα, Ντε Βράι, Ντ’ Αμπρόζιο, Σκρίνιαρ, Καντρέβα (48′ Λαζάρο), Μπρόζοβιτς (71′ Μπαρέλα), Γκαλιαρντίνι, Σένσι, Λαουτάρο Μαρτίνες (72′ Πολιτάνο), Λουκάκου.

Σλάβια Πράγας (Γίντριχ Τριπσόβκι): Κολάρ, Κούντελα, Μπορίλ, Κουφάλ, Χοβόρκα, Χουσμπάουερ, Στάντσιου, Μάζοπουστ (79′ Αμπντουλάχ), Ολαγίνκα (85′ Πρόβοντ), Σούτσεκ, Τραορέ (60′ Ζέλενι).