Καλημέρα φίλες και φίλοι του στοιχήματος!! Ξεκινάμε!! Ήρθε πια ο καιρός να ξεκινήσει η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, η διοργάνωση που συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα όλων των απανταχού ποδοσφαιρόφιλων. 32 ομάδες, ένα τρόπαιο, βαρύτιμο και φυσικά χιλιοδοξασμένο. Φέτος, αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, υπάρχει η περσινή προίκα των όσων είδαμε και βιώσαμε και φυσικά η πρώτη αγωνιστική που θα εξετάσουμε σήμερα θα είναι συναρπαστική. Έχουμε επιλέξει 3 αγώνες, όλα στο αμφίσκορο, δεν πρέπει να υπάρξει ρίσκο στην αρχή, μέχρι να δούμε τι εικόνα θα μας παρουσιάσουν οι ομάδες. Πάμε να δούμε τις επιλογές μας:

Μπενφίκα – Λειψία (22:00)

Ξεκινάμε με τον αγώνα των Ιβήρων που κοντράρονται σε έναν ενδιαφέρον όμιλο με επικίνδυνες ομάδες. Η Μπενφίκα υποδέχεται την πρωτάρα στο Champions League Λειψία και επιβάλλεται να ξεκινήσει με το δεξί. Με τη Λυών και τη Ζενίτ να καραδοκούν πρέπει τουλάχιστον τα εντός έδρας ματς να τα πάρει. Η Λειψία είναι πλέον μια πολύ καλή ομάδα, έχει αρκετά ευρωπαϊκά ματς πλέον και με τον Νάιγκελσμαν στον πάγκο, ο οποίος λόγω Χόφενχαϊμ έχει εμπειρία από ευρωπαϊκές διοργανώσεις μπορεί να ελπίζει σε πρόκριση. Η Μπενφίκα είναι αλλαγμένη φέτος, έχει γίνει τρικυμία η άμυνά της, η επίθεση λειτουργεί καλά λόγω Πίτζι και μένει να δούμε πώς θα αντιμετωπίσει το σημερινό ματς. Μισή ντουζίνα βασικοί παίκτες της θα λείψουν αλλά θα στηριχτεί στην έδρα της. Δεν μπορεί να κάνει και αλλιώς. Η Λειψία από την άλλη δε θα έχει απουσίες, μόνον ο Βολφ θα λείψει, έχει ξεκινήσει καταπληκτικά στην Μπουντεσλίγκα, είναι πρώτη και αήττητη και σκοράρει ενώ η άμυνά της είναι πολύ δυνατή. Θα σκοράρει με την άμυνα της Μπενφίκα, πρέπει να διεκδικήσει όλες τις ελπίδες και τις πιθανότητές της. GG στο 1.60 (Stoiximan).

Λυών-Ζενίτ (22:00)

Πηγαίνουμε στη Γαλλία και στο ματς της Λυών που υποδέχεται τη Ζενίτ. Θα λείψουν οι Μάρσαλ και Μάλκολμ από τις δύο ομάδες. Σε δύο προηγούμενες αναμετρήσεις τους η Λυών έχει μία νίκη και μία ήττα το 2016 και 2015 αντίστοιχα. Η Ζενίτ έχει μετατραπεί σε μηχανή των γκολ εκτός έδρας με μ.ο. 1.5 γκολ ανά αγώνα. Και όχι μόνο αυτό, αλλά κερδίζει κιόλας. Στην Ευρώπη πέρσι είχε σοβαρά προβλήματα αλλά σκόραρε. Η Λυών επίσης σκόραρε πέρσι, διατήρησε το αήττητο εντός και πήγε καλά. Πλέον, έχει νεανική ομάδα, τρομερά ενθουσιώδη και ταλαντούχα αλλά άπειρη. Ο δε προπονητής της, Σιλβίνιο έχει δημιουργήσει οικογενειακό κλίμα, αλλά είναι άπειρος και αυτό θα στοιχίσει κάποια στιγμή. Ευάλωτες άμυνες, καλές επιθέσεις και οδηγούμαστε σε μια Σολομώντεια λύση. Κι εδώ με το αμφίσκορο. GG στο 1.90 (Stoiximan).

Ντόρτμουντ-Μπαρτσελόνα (22:00)

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας με το μεγάλο ματς της βραδιάς. Ντόρτμουντ και Μπαρτσελόνα έχουν ξεκινήσει πολύ καλά τις υποχρεώσεις τους στα πρωταθλήματά τους, είναι πολύ επιθετικές αλλά εμφανίζουν αδυναμίες και δη η Μπαρτσελόνα στην άμυνα. Ουμτιτί και Ντεμπελέ εκτός για την Μπάρτσα και ίσως ξανά Μέσι. Το μακρινό 1998 έφεραν στην μοναδική τους συνάντηση 1-1. Δυνατή εντός η γηπεδούχος και η Μπάρτσα εκτός. Θέλουν να κάνουν δυνατή αρχή,. Στο μηδέν δε μένουν. Πάμε στον συνδυασμό. gg+over 2.5 στο 1.70 (Stoiximan).

Οι αποδόσεις είναι από το Stoiximan.gr μια από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες για Champions League. Καλή τύχη!.