Ενθουσιασμένος που θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα, δήλωσε ο Μάλκολμ Ντιλέινι, κατά την επίσημη παρουσίασή του.

Ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος επέλεξε το νούμερο «23», τόνισε πως σημαντικό ρόλο για τη μετακίνησή του στη Βαρκελώνη έπαιξε η παρουσία του Σβέτισλαβ Πέσιτς.

«Είμαι ενθουσιασμένος που ήρθα εδώ. Θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο που μπορώ, να είμαι καλός συμπαίκτης και να επαναφέρω την εμπιστοσύνη στην ομάδα και τους φιλάθλους. Είμαι έτοιμος να ηγηθώ της ομάδας», δήλωσε αρχικά Μάλκολμ Ντιλέινι στην επίσημη παρουσίασή του και πρόσθεσε:

«Θέλω απλά να νικάω. Εάν είμαι στον πάγκο και παίρνουμε τις νίκες, τότε θα είμαι μια χαρά. Δεν με ενδιαφέρει. Θέλω να μάθω τους συμπαίκτες μου και να βοηθήσω την ομάδα».

Για τον ρόλο του Πέσιτς: «Ο Πέσιτς ήταν σημαντικός παράγοντας για να έρθω εδώ. Υπάρχει αμοιβαία κατανόηση, ενώ έχουμε πανηγυρίσει νίκες μαζί. Είναι ένας προπονητής που έχει κερδίσει τον σεβασμό όλων στην Ευρώπη. Νιώθω πολύ άνετα μαζί του και τον καταλαβαίνω απόλυτα. Νομίζω ότι το ισπανικό πρωτάθλημα είναι το πιο ανταγωνιστικό της Ευρώπης. Από ‘κει και πέρα, ξέρω ότι η ομάδα έχει μεγάλες προσδοκίες και για την Ευρωλίγκα και γι’ αυτό στόχους μου είναι να τη βοηθήσω να πάρει πολλές νίκες».