Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεν ενισχύθηκε αρκετά το φετινό καλοκαίρι, όμως ο Γκάρι Νέβιλ δεν εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τις κινήσεις και πρότεινε μερικούς ακόμα πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές.

Ο πρώην Άγγλος αμυντικός δήλωσε ότι οι Ράφαελ Βαράν, Ν’Γκολό Καντέ και Κιλιάν Εμπαμπέ θα πρέπει να είναι η ραχοκοκαλιά της ομάδας για τα επόμενα χρόνια και επάνω τους να στηθεί όλος ο σύλλογος.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Με κάποιο τρόπο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρέπει να βρει σθένος σαν ομάδα. Κοιτάς την Λίβερπουλ. Φαμπίνιο, Άλισον, Φαν Ντάικ, Φιρμίνιο, απίστευτοι ποδοσφαιριστές. Η σκέψη μου αυτή την περίοδο είναι πώς μέσα στους επόμενους 12 με 18 μήνες θα αποκτήσει σαν σύλλογος μια δύναμη, η οποία θα βοηθήσει τους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που διαθέτει στις τάξεις του ο σύλλογος. Τα προηγούμενα χρόνια η ραχοκοκαλιά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν ποδοσφαιριστές, όπως ο Στιβ Μπρους, ο Γκάρυ Πάλιστερ, ο Πίτερ Σμάιχελ, ο Ρόι Κιν, ο Άντι Κόουλ, ο Έρικ Καντονά. Η δύναμη εκείνη της ομάδας ήταν μεγάλη.

Το πρόβλημα, το οποίο υπάρχει αυτή την περίοδο με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν αφορά τους νεαρούς παίκτες. Το σθένος της ομάδας είναι οι Λίντελοφ, Μάτιτς, Μάτα, Γιάνγκ, Ντε Χέα. Ποιος γνωρίζει το μέλλον των Αντρέας Περέιρα, Άαρον Μπισάκα και Ντάνιελ Τζέιμς; Εάν η ομάδα αποκτήσει ποδοσφαιριστές παγκοσμίου βεληνεκούς, όπως οι Βαράν, Καντέ και Εμπαμπέ τότε θα αποκτήσει και τρομερή δύναμη σαν ομάδα. Αυτό μπορεί να γίνει αρκεί να γίνουν οι σωστές και μεθοδευμένες κινήσεις από την διοίκηση του συλλόγου».