Η εταιρεία του Βαγγέλη Μαρινάκη Alter Ego είναι οριστικά και αμετάκλητα η έκτη δικαιούχος τηλεοπτικής άδειας γενικού περιεχομένου μετά από απόφαση του ΕΣΡ.

Ηανεξάρτητη ραδιοτηλεοπτική αρχή είχε δώσει προσωρινή άδεια στην εταιρεία αφού πέρασε με επιτυχία τον πρώτο έλεγχο και δεν κατατέθηκαν ενστάσεις. Μετά τη θετική γνωμοδότηση της Αρχής Καταπολέμησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες το ΕΣΡ συνεδρίασε το πρωί της Τρίτης για να οριστικοποιηθεί η υπόθεση.

«Το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, κατά την συνεδρίασή του της 17.9.2019 ανακηρύξε, κατά πλειοψηφία, οριστική δικαιούχο άδειας παρόχου επίγειας ψηφιακής τηλεοπτικής ευρυεκπομπής ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας ενημερωτικού προγράμματος γενικού περιεχομένου με βάση την Προκήρυξη 1/2019 του ΕΣΡ την εταιρεία με την επωνυμία «ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ» αναφέρει η λιτή ανακοίνωση.

Πλέον τα αδειοδοτημένα κανάλια με την γνωμοδότηση του ΕΣΡ είναι έξι. Πριν από περίπου έναν χρόνο είχαν πάρει άδεια το Open, ο ΣΚΑΪ, ο ΑΝΤ1, το Star και ο Alpha.