Στη δημοσιότητα δόθηκε από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός το promo βίνετο για το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», στο ΟΑΚΑ. Τα μηνύματα των Πεδουλάκη, Φριντέτ.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι για το τουρνουά, θα πάρουν μέρος τέσσερις πολύ καλές ομάδες οπότε θα υπάρξει μεγάλος ανταγωνισμός και θα δείτε ωραίο μπάσκετ. Θα τεστάρουμε την ετοιμότητα μας στον πρώτο μήνα της σεζόν. Μπαίνοντας στην αγωνιστική περίοδο θα είναι καλό να έχεις κάποια σκληρά παιχνίδια. Θα είναι συναρπαστικό. Η ομάδα μας είναι έτοιμη. Γνωρίζουμε τη σημασία του τουρνουά και ελπίζουμε να έρθει ο κόσμος και να μας στηρίξει γιατί έχουμε ανάγκη την ενέργεια και τη στήριξη τους για να κερδίσουμε» είπε αρχικά ο Τζίμερ Φριντέτ.

«Σίγουρα τα φιλικά θα είναι πολύ δυνατά. Είναι ο δεύτερος χρόνος που ο κύριος Παύλος δεν είναι κοντά μας. Είναι ο ιδρυτής της μπασκετικής Αυτοκρατορίας του Παναθηναϊκού. Θα είμαστε εκεί για να τον τιμήσουμε και θα υπάρχει πολύ συναίσθημα. Συνήθως λένε σας περιμένουμε αλλά είμαι σίγουρος ότι οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού θα είναι εκεί και για να τιμήσουνε τον κύριο Παύλο αλλά και επειδή θα είναι δυνατά φιλικά. Μάλιστα αυτά τα παιχνίδια θα είναι τα πρώτα που θα είμαστε όλοι μαζί και θα μας δείξουν πολλά πράγματα ενόψει της συνέχειας της χρονιάς»  είπε ο Αργύρης Πεδουλάκης από την πλευρά του.