Ο Μανώλης Παπαστεριανός στάθηκε στην επανεκκίνηση του Ηρακλή και ανέφερε ότι η λύση της Γ’ ΕΠΣΜ ίσως σώσει τον σύλλογο.

Αναλυτικά:

Για την ματαίωση της λύσης του ΑΦΜ του Αρη Παλαιοχωρίου: «Πήγε να γίνει μια καινούρια προσπάθεια από την επιτροπή του Ηρακλή και κλήθηκα να βοηθήσω κι εγώ. Οντας πολλά χρόνια στο χώρο του ποδοσφαίρου έχουν δει πολλά τα μάτια μου, είχα και μια αμφιβολία για το ότι μπορεί να μην ξεκινήσει καμία ομάδα. Ο κόσμος ήταν πραγματικά διχασμένος ακόμα και τώρα που η ομάδα πάει στο Γ’ τοπικό. Πρέπει να βγει μία λύση ώστε ο κόσμος να είναι ενωμένος και πάνω από όλα για το καλό της ομάδας».

Αν είναι σύμφωνος να ξεκινήσει ο Ηρακλής από την Γ’ ΕΠΣΜ: «Δεν είμαι ο αρμόδιος για να πω ποιο είναι το σωστό και ποιο το λάθος. Κλήθηκα να βοηθήσω την ομάδα που με ανέδειξε και δε θα έπαιρνα και καθόλου λεφτά».

Αν τον εκφράζει αυτή η λύση της Γ’ ΕΠΣΜ: «Είναι λίγο περίεργο. Νέα παιδιά αλλά και μεγαλύτεροι σε ηλικία έχουν δει τον Ηρακλή να μεγαλουργεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αν είναι όλοι ενωμένοι, το Γ’ τοπικό είναι μια καλή λύση. Προφανώς με το ΑΦΜ θα ήταν πιο γρήγορη η επάνοδος του Ηρακλή στις επαγγελματικές κατηγορίες αλλά και σε αυτήν την περίπτωση θα έπρεπε ο κόσμος να ήταν ενωμένος. Ο,τι και να διαλέξουμε είναι δίκοπο μαχαίρι. Ολα θα φανούν από το αποτέλεσμα. Αυτή τη στιγμή γίνεται μια νέα προσπάθεια και ελπίζω να είναι για το καλό του Ηρακλή».

Για το τι θα κάνει από εδώ και πέρα: «Θα προπονούμαι μέχρι τον Δεκέμβριο και θα περιμένω να βρω κάτι που θα με γεμίζει σαν άνθρωπο γιατί είχα προτάσεις».

Για το ΠΑΟΚ-Αρης: «Εχω παίξει με τον Αρη και νομίζω ότι αυτά τα παιχνίδια είναι ιδιαίτερα. Ολη βδομάδα μιλάμε για αυτά στην πόλη. Νομίζω ότι θα γίνει ένα καλό παιχνίδι. Ο Αρης έδειξε ότι είναι σε καλή κατάσταη μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού. Ο ΠΑΟΚ έχει κάποια προβλήματα αλλά δεν παύει να είναι ο νταμπλούχος Ελλάδας. Θα κριθεί στις λεπτομέρειες, σε αυτά τα ματς δεν μπορείς να κάνεις προβλέψεις. Λέγαμε ότι ο Αρης μπορεί να έχει προβλήματα με τον υπηρεσιακό προπονητή αλλά κέρδισε 4-0 τον Παναθηναϊκό πολύ εύκολα. Ο ΠΑΟΚ έχει το μέταλλο του πρωτθαλητή και δείχνει ότι παίρνει τα αποτελέσματα χωρίς να παίζει εντυπωσιακό ποδόσφαιρο. Λόγω έδρας ίσως να έχει ένα μικρό προβάδισμα ο ΠΑΟΚ».