Ο Ηλίας Ατματζίδης μίλησε για την διαφορά που έχει επιφέρει στην ΑΕΚ η έλευση του Νίκου Κωστένογλου, ενώ αν και είναι αρκετά νωρίς ανέφερε ότι η ομάδα του πάντα στοχεύει στους τίτλους.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Οι νίκες πάντα βοηθούν. Είναι σημαντικό για να ξεπερνάς τα όποια προβλήματα. Κοιτάμε μπροστά και θέλουμε να πάμε μπροστά. Νομίζω ότι δεν είναι μόνο ο κύριος Κωστένογλου. Όλοι εδώ είμαστε μαζί για τα παιδιά. Όταν είναι καλά τα παιδιά, θα είναι καλά ο κόσμος και θα έχουμε τα καλά αποτελέσματα. Σημαντικό είναι να είναι καλά οι ποδοσφαιριστές.

Δεν γνωρίζω τι απόσταση υπήρχε με τον προηγούμενο προπονητή. Σίγουρα κάτι δεν πήγαινε καλά. Εμείς κοιτάμε το σήμερα. Έχει βελτιωθεί η ψυχολογία των παικτών. Ο χρόνος είναι υπέρ μας και στόχος όλων μας είναι να βελτιωνόμαστε.

Γνωρίζουμε πως αισθάνεται ο ποδοσφαιριστής. Όλοι μας εδώ πρέπει να είμαστε ασπίδα για τους ποδοσφαιριστές. Εμείς είμαστε για τα δύσκολα εδώ και οι ποδοσφαιριστές για τα εύκολα. Όσο είμαστε οικογένεια και τραβάει ο ένας τον άλλο από το χέρι, θα είμαστε καλά».

Για τον Παναιτωλικό: «Τα άσχημα αποτελέσματα του Παναιτωλικού δυσκολεύει ακόμη περισσότερο το έργο μας. Εμείς θα πάμε προετοιμασμένοι να κερδίσουμε το παιχνίδι και να καλύψουμε το χαμένο έδαφος από το ματς με την Ξάνθη.

Το κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Έχουμε δυο, τρεις μέρες μπροστά μας για να σκεφτούμε το ματς με τον Παναιτωλικό.

Όντως είναι πάρα πολύ νωρίς να πούμε ότι κάποια ομάδα θα μείνει εκτός στόχων. Η ΑΕΚ έχει γεννηθεί για να διεκδικεί τίτλους. Είναι νωρίς ακόμη. Σε όποια κατάσταση και αν είναι η ομάδα, εγώ πιστεύω».

Για τον ποδοσφαιριστή που δείχνει μεγαλύτερη διάθεση: «Ο Μάρκο Λιβάγια. Όλα τα παιδιά έχουν αλλάξει συμπεριφορά. Δεν θέλω να σταθώ σε ονόματα. Η ΑΕΚ έχει πολλούς καλούς ποδοσφαιριστές. Είμαστε οικογένεια και είναι παιδιά μας».

Για το ματς με τον Παναιτωλικό: «Ο Παναιτωλικός θα είναι πιο δυνατός και αποφασιστικός. Θέλει προσοχή γιατί ο Παναιτωλικός έχει τρεις ήττες στο ξεκίνημα».