Ο Νέλσον Ολιβέιρα συνεχίζει στο ατομικό του πρόγραμμα και έχει τεθεί νοκ άουτ για το ματς με τον Παναιτωλικό, αλλά εκφράζει τη βεβαιότητα, ότι θα παίξει κανονικά κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ο Πορτογάλος επιθετικός αποτελεί ένα πολύτιμο «γρανάζι» για τον Νίκο Κωστένογλου και ήδη από τον αγώνα στην Τρίπολη, όταν και τραυματίστηκε, ήταν αισιόδοξος πως μπορούσε να προλάβει το ντέρμπι των «Δικεφάλων». Σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ», όμως, τις τελευταίες μέρες αυτή η αισιοδοξία έχει μετατραπεί σε βεβαιότητα και τη διαλαλεί στις προπονήσεις της ομάδας.

«Δεν το χάνω αυτό το ματς», επιμένει να λέει ο Ολιβέιρα, βλέποντας το σώμα του να ανταποκρίνεται αρκετά καλά στη διαδικασία της αποθεραπείας. Ο ίδιος δεν αποκλείεται, μάλιστα, ανεβάζοντας στροφές στο ατομικό πρόγραμμα, να μπορέσει μέσα στην επόμενη εβδομάδα να ενσωματωθεί στο υπόλοιπο σύνολο.

Η σιγουριά που εκφράζει, βέβαια, δεν πρόκειται να σημάνει βιασύνη, με κίνδυνο νέου τραυματισμού. Ο Ολιβέιρα δε θέλει να ρισκάρει να μπει πρόωρα στο γήπεδο και θέλει η αποθεραπεία του να γίνει σωστά, αλλά παρατηρώντας την πορεία της κατάστασης στο πόδι του, θεωρεί πως σίγουρα θα προλάβει το ματς με τον ΠΑΟΚ.