Τα περισσότερα φαβορί έκαναν τη δουλειά τους στην πρώτη στροφή των ομίλων του φετινού Europa League.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γλύτωσε την καζούρα με την Αστάνα, καθώς ο Γκρίνγουντ την έσωσε, ενώ η Ρόμα του Φονσέκα επιβλήθηκε της Μπασακσεχίρ με 4-0.

Το αποτέλεσμα αυτής της ζώνης των αγώνων καταγράφηκε στη Γερμανία εκεί όπου η πρωτάρα Βόλφσμπεργκ από την Αυστρία έκανε πάρτι απέναντι στην Γκλαντμπαχ και επικράτησε με το ευρύ 4-0. Ο Βάισμαν άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενος στο 13’ για να έρθει ο Λάιτγκεμπ στο 31 να «γράψει» το 2-0. Στο 41’ ο Ριτσμάιερ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 για να έρθει στο 68’ ο Λάιτγκεμπ και πάλι με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και να βάλει το κερασάκι στην τούρτα της νίκης των Αυστριακών.

Στις εκπλήξεις της βραδιάς συγκαταλέγεται και η νίκη της Σλόβαν Μπρατισλάβας που άφησε εκτός ομίλων τον ΠΑΟΚ, κόντρα στην Μπεσίκτας με σκορ 4-2. Στο Ολίμπικο η Ρόμα χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα νίκησε με 4-0 την Μπασακσεχίρ χάρη σε αυτογκόλ του Καϊσάρα αλλά και γκολ των Τζέκο, Ζανιόλο και Κλάιφερτ, ενώ σημαντική νίκη πέτυχε η Ρέιντζερς επί της Φέγενορντ με 1-0 στη Γλασκώβη.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της ζώνης των 22:00

Ρέιντζερς – Φέγενορντ 1-0

Πόρτο – Γιουνγκ Μπόις 2-1

Εσπανιόλ – Φερεντσβάρος 1-1

Λουντογκόρετς – ΤΣΣΚΑ Μόσχας 5-1

Βόλφσμπουργκ – Ολεξαντρίγια 3-1

Γάνδη – Σεντ Ετιέν 3-2

Γλάντμπαχ – Βόλφσμπεργκ 0-4

Ρόμα – Μπασακσεχίρ 4-0

Γουλβς – Μπράγκα 0-1

Σλόβαν Μπρατισλάβας – Μπεσίκτας 4-2

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Αστάνα 1-0

Παρτιζάν – Άλκμααρ 2-2