Ο Άρης προσπαθεί να διορθώσει τα οικονομικά του προβλήματα και παράλληλα να φτιάξει το ρόστερ της επόμενης χρονιάς. Εννοείται, βέβαια, πάνω από όλα ότι δεν έχει γίνει προετοιμασία της προκοπής, το οποίο θα είναι το σημαντικότερο πρόβλημα για το πρωτάθλημα, που έρχεται. Επειδή, όμως, αυτό δεν λύνεται εύκολα, το αφεντικό της ΚΑΕ, Δημήτρης Γουλιέλμος, προσπαθεί να κάνει το ρόστερ όσο το δυνατόν καλύτερο.

Για αυτό το λόγο τα δίνει όλα, προκειμένου ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς να επιστρέψει στο Αλεξάνδρειο. Το αφεντικό της ΚΑΕ προσπαθεί να μαζέψει τα χρήματα, ώστε να κάνει την υπέρβαση με τον 29χρονο φόργουορντ. Και όταν λέμε να μαζέψει τα χρήματα, εννοούμε να δώσει πρώτα αυτά, που οφείλονται στον παίκτη από την προηγούμενη συνεργασία των δύο πλευρών. Αν δεν γίνει αυτό, τότε οι συζητήσεις αυτομάτως διακόπτονται.

Παράλληλα, ο διεθνής γκαρντ-φόργουορντ έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον δύο ευρωπαϊκών ομάδων και όπως και να έχει την επόμενη εβδομάδα –λογικά- θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο. Ποιο θα είναι αυτό, θα δείξει.