Την απόφαση να «κρεμάσει» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και να σταματήσει το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, πήρε ο Άντερσον Ολιβέιρα, με θητεία μεταξύ άλλων στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Βραζιλιάνος άσος, ο οποίος επί σειρά ετών αγωνίστηκε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, θα αναλάβει πλέον διοικητικό πόστο στην Αντάνα Ντεμπίρσπορ ομάδα που αγωνίζεται στην β΄ κατηγορία της Τουρκίας

Την συγκεκριμένη αποκάλυψη έκανε ο πρόεδρος της ομάδας της ομάδας Μουράτ Σανκάκ, σε δηλώσεις του, σε ραδιοφωνικό σταθμό.

«Ο Άντερσον τα πήγε καλά στην προετοιμασία αλλά δεν ήταν μέρος στον προγραμματισμό της ομάδας και αποφάσισε να σταματήσει το ποδόσφαιρο.

Δέχτηκε να μειώσει το συμβόλαιό του από τις 600.000 ευρώ στις 200.000 ευρώ για αυτή τη σεζόν και θα συνεχίσει να εργάζεται στο σύλλογό μας.

Πιστεύω ότι θα είναι εξαιρετικά αποτελεσματικός στις δημόσιες σχέσεις μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Ο Άντερσον ο οποίος πήγε στην Τουρκία την σεζόν 2018-19 , όπου και είχε 11 συμμετοχές . Φέτος αγωνίστηκε μόλις 45΄ από τον Αύγουστο κι έπειτα, κάτι που είχε σαν συνέπεια να τον ωθήσει στην απόφαση να σταματήσει το ποδόσφαιρο, ενώ στις 12 Οκτωβρίου θα δοθεί παιχνίδι της Αντάνα Ντεμίρσπορ με την Μπεσίκτας προκειμένου να γίνει και επίσημα γνωστό το αντίο του στους αγωνιστικούς χώρους.