Ξεχωριστή αναγνώριση έλαβε ο Δημήτρης Ιτούδης, ο οποίος έλαβε ρόλο επίσημου καθηγητή-προπονητή στο Πανεπιστήμιο του Ζάγκρεμπ.

Ο Έλληνας τεχνικός, εν ενεργεία πρωταθλητής Ευρώπης με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και δύο φορές συνολικά κάτοχος του τίτλου βρέθηκε στην κροατική πρωτεύουσα, όπου είχε εργαστεί τα πρώτα χρόνια της προπονητικής καριέρας του (1990-95) στην τοπική «KK Zagreb».

Ο Διευθυντής του Πανεπιστημίου της πόλης στο τμήμα Φυσικής Αγωγής υποδέχθηκε τον Ιτούδη και του ανακοίνωσε επισήμως ότι λαμβάνει ρόλο καθηγητή προπονητή του Πανεπιστημίου.

Από την πλευρά του, ο Ιτούδης δώρισε πρόσκληση και βράβευση που έλαβε και δεσμεύτηκε να αναλάβει τα έξοδα του ταξιδιού 5 ημερών ώστε ο διευθυντής να βρεθεί στην Μόσχα για λογαριασμό της ΤΣΣΚΑ.

Επ’ ευκαιρίας παρουσίας του στο Ζάγκρεμπ, ο Έλληνας head coach ήταν επίσημος ομιλητής σε Φόρουμ που διοργάνωσε η εφημερίδα «Sportske Novosti» μαζί με τον Υπουργό Οικονομικών, τον Υπουργό Αθλητισμού και τον Δήμαρxο του Ζάγκρεμπ με θέμα «How to achieve superior results in sports and in life» (μτφ «Πώς να επιτύχεις ανώτερα αποτελέσματα στον αθλητισμό και την ζωή».