Η Μάντσεστερ Σίτι κατάφερε να προηγηθεί με 3-0 στο ημίχρονο κόντρα στην Πρέστον και να… κολλήσει εκεί, στερώντας μας το απόλυτο. Κυρία από την άλλη η Γιούβε, έφερε το Χ στο 45λεπτο και πλήρωσε το διόλου άσχημο 2.35. Ξανά με δύο επιλογές σήμερα, αυτή τη φορά από Γαλλία και Σουηδία…

Σε καλό φεγγάρι βρίσκονται Μονπελιέ και Νιμ, που κοντράρονται για την 7η αγωνιστική έχοντας αμφότερες 8 βαθμούς και μηδενική διαφορά τερμάτων (5-5 και 7-7 αντίστοιχα). Οι γηπεδούχοι πάντως έχουν τον πρώτο λόγο ελέω έδρας, στην οποία έχουν μαζέψει 6 από τους βαθμούς τους μέχρι τώρα. Λίγο πιο κάτω από τον διπλασιασμό ο άσος στη Goalbet, αξίζει το ρίσκο.

Ανηφορίζουμε τώρα στην Σουηδία και συγκεκριμένα στην Στοκχόλμη, όπου η ΑΪΚ φιλοξενεί τη Γκέτεμποργκ. Η διαφορά των δύο ομάδων είναι 5 βαθμοί μετά την ήττα των πρωταθλητών από τη Χάμαρμπι και οι φιλοξενούμενοι ψάχνουν τη νίκη που θα τους επιτρέψει να πλησιάσουν και να μείνουν στο κόλπο της εξόδου στην Ευρώπη. Πολύ δυνατή εντός η ΑΪΚ (8-2-2), αρκετά ανταγωνιστική στα εκτός η Γκέτεμποργκ (5-4-3), θα εμπιστευτούμε τις επιθετικές τους γραμμές και θα ποντάρουμε στο αμφίτερμα σε απόδοση 1.95 από Goalbet.

ΜΟΝΟ

20:00 ΜΟΝΠΕΛΙΕ-ΝΙΜ 1 (1.95, Goalbet)

ΜΟΝΟ

20:00 ΑΪΚ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ-ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ G/G (1.95, Goalbet)