Πρωτότυπος διαγωνισμός από το Περιστέρι, που μοιράζει εισιτήρια στους φιλάθλους του, μετά από… διαγωνισμό καρφωμάτων!

Το καλό είναι πως δεν θα χρειαστεί να… ρισκάρει κάποιος και να καρφώσει στην μπασκέτα, αλλά να δει τρία καρφώματα από το φιλικό με τον Ολυμπιακό και να ψηφίσει το καλύτερο!

Με αυτόν τον τρόπο, η ομάδα των Δυτικών Προαστίων θα επιλέξει τρεις τυχερούς, για να τους δώσει διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της Basket League με τον Ηρακλή (28/09, 15:45, ΕΡΤPLAY3).

Η ψηφοφορία αφορά τα καρφώματα των Αγραβάνη, Μόρισον και Σκορδίλη.

Η ανακοίνωση του Περιστερίου αναφέρει:

«Νέος μεγάλος διαγωνισμός από την ΚΑΕ Περιστέρι.

Δείτε το βίντεο με τις τρεις καλύτερες φάσεις από το φιλικό παιχνίδι Περιστέρι – Ολυμπιακός που διεξήχθη στις 21 Σεπτεμβρίου, επιλέξτε το κάρφωμα που σας ξεσήκωσε περισσότερο και ψηφίστε στα επίσημα social media του Περιστερίου.

Τρεις τυχεροί κερδίζουν από μία διπλή πρόσκληση για τον πρώτο επίσημο αγώνα της ομάδας μας για τη σεζόν 2019 – 2020 με αντίπαλο τον Ηρακλή που θα διεξαχθεί το Σάββατο 28/9.

Ο διαγωνισμός λήγει την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου στις 19.00 και οι νικητές, που θα αναδειχθούν μέσω κλήρωσης αμέσως μετά, θα ενημερωθούν με μήνυμα για τις λεπτομέρειες.

Πως συμμετέχω στο διαγωνισμό

Στο Facebook δες το βίντεο και σχολιάστε κάτω από την ανάρτηση. Μην ξεχάσεις να κάνεις tag τον φίλο που θα φέρεις στο γήπεδο σε περίπτωση που είσαι ένας από τους τυχερούς/τυχερές!

Στο YouTube κάνε subscribe στο επίσημο κανάλι της ΚΑΕ Περιστέρι και σχολίασε κάτω από το σχετικό βίντεο.

Ακολουθήσε την ομάδα μας στο Twitter, επίλεξε την αγαπημένη σου φάση και σχολίασε κάτω από τη σχετική ανάρτηση, κάνοντας tag το άτομο που θα σε συνοδεύσει στο γήπεδο.

Ακολούθήσε την ομάδα μας στο Instagram, επίλεξε την αγαπημένη σου φάση και σχολίασε κάτω από τη σχετική ανάρτηση, κάνοντας tag το άτομο που θα σε συνοδεύσει στο γήπεδο».