Ο Κώστας Φλεβαράκης θέλει να δει από τους παίκτες του να δίνουν τα πάντα για το καλύτερο του συλλόγου, ενώ μίλησε για το ντέρμπι με τον Άρη.

Αναλυτικά:

«Ξέρουμε ότι θα είναι μια δύσκολη χρονιά. Έχουμε πει όμως ο καθένας από εμάς, να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί. Είτε το προπονητικό τιμ, είτε οι παίκτες, είτε η διοίκηση, πρέπει να κάνουμε ό,τι καλύτερο για να βγει ανώδυνα η σεζόν. Είναι σημαντικό να ξέρεις τι αντιμετωπίζεις. Είναι η τρίτη φορά και είναι πολύ διαφορετική. Είναι διαφορετική από την πρώτη που οι στόχοι ήταν πιο κοντά στο dna της ομάδας. Είναι διαφορετική και από τη δεύτερη που οι στόχοι ήταν πιο χαμηλοί. Ξέρουμε ποια είναι η κατάσταση, θέλουμε να δουλέψουμε… Με πολλή υπομονή, πολλή δουλειά και πολλή συσπείρωση, θέλουμε να προχωρήσουμε στη σεζόν».

Για το στόχο του ΠΑΟΚ: «Δεν υπάρχει αμφιβολία, ότι πρώτος στόχος είναι εξυγίανση και η ομαλοποίηση των οικονομικών. Αν με ρωτήσει κάποιος τι θα ζητούσα, μπάτζετ μεγαλύτερο ή περισσότερο χρόνο, θα του έλεγα δύο εβδομάδες προετοιμασίας παραπάνω. Είναι εξαιρετική η συνεργασία των παιδιών, το κλίμα  μεταξύ τους είναι μια πολύ καλή βάση. Δε θέλουμε να μιλάμε για μεγάλους στόχους, παρότι αυτό αρμόζει στο dna του συλλόγου. Η πραγματικότητα όμως είναι διαφορετική. Αν κάθε μέρα παλεύουμε και είμαστε ανταγωνιστικοί, πιστεύω ότι αυτό θα το δει κι ο κόσμος».

Για την στήριξη του κόσμου: «Οι μεγάλες ομάδες έχουν να κάνουν με τον κόσμο. ο κόσμος του ΠΑΟΚ, δείχνει να συμμερίζεται την προσπάθεια και πως θα είναι δίπλα μας».

Για την πρεμιέρα: «Θέλω να ξεχωρίσω το συγκεκριμένο παιχνίδι. Και για εμάς και για τον Άρη, το παιχνίδι αυτό, είναι το δέντρο και το δάσος είναι η σεζόν. Στη συγκεκριμένη περίπτωση βέβαια, είναι ένα ξεχωριστό και ιδιαίτερο δέντρο. Και οι δύο ομάδες, θα δώσουν ό,τι έχουν, με τα δεδομένα της εποχής. Το σημαντικό είναι και οι τρεις ομάδες της Θεσσαλονίκης, να βρουν σταδιακά εκείνη την υφή που τις έκανες μεγάλες στο παρελθόν και με βάση αυτό, να προχωρήσουν, αποκτώντας υγεία και να μπορέσουν στο μέλλον να έχουν ανάλογες επιτυχίες»