Ούτε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ούτε και οι Γιάννης Αλαφούζος αλλά ούτε και ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρέθηκαν στο Εφετείο σήμερα.

Από σήμερα το πρωί άρχισε η δίκη για τους 28 τους ελληνικού ποδοσφαίρου. Στην πρώτη μέρα της δίκης ωστόσο δεν έδωσε το παρών ο ένας εκ των κατηγορούμενων Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος εκπροσωπήθηκε από τον δικηγόρο του, κ. Δημακόπουλο ούτε ο Γιώργος Σαρρής (επίσης εκπροσωπήθηκε από τον δικηγόρο του).

Το παρών δεν έδωσαν και δύο από τους μάρτυρες της δίκης. Ο Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος ήταν και πρώτος μάρτυρας, βρίσκεται στο εξωτερικό κι εκπροσωπήθηκε από τον δικηγόρο του Αλέξανδρο Κέζα.

Απών ήταν και ο Δημήτρης Μελισσανίδης ο οποίος εκπροσωπήθηκε από την Ελευθερία Ρίζου, ωστόσο όπως έγινε γνωστό θα είναι στην διάθεση της δικαιοσύνης όταν θα έρθει η σειρά του να καταθέσει!

Από τους υπόλοιπους μάρτυρες ο Αλέξης Κούγιας βρισκόταν σε άλλη δίκη, ο Κυριάκος Θωμαΐδης είναι στο εξωτερικό ενώ οι Γεωργέας, Κωνσταντινέας και Παναγόπουλος έδωσαν κανονικά το παρών.

Οσον αφορά τον Χιου Ντάλας ζήτησε μέσω του Κύρου Βασσάρα συγκεκριμένη ημερομηνία για να καταθέσει μιας και είναι μόνιμος κάτοικος εξωτερικού.

Δύσκολα άλλωστε θα προλάβαιναν να εξεταστούν οι μάρτυρες σήμερα μιας και θα γίνει ανάγνωση των ονομάτων των κατηγορούμενων και των μαρτύρων.