ΠαπαθεοδώρουΟ Ηλίας Παπαθεοδώρου με το πέρας του αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό τόνισε πως οι πράσινοι κέρδισαν δίκαια και επεσήμανε πως η ομάδα του έχει πολλή δουλειά μπροστά της.

Ο προπονητής της ΑΕΚ είπε μετά το τέλος του αγώνα:

«Να συγχαρούμε τον Παναθηναϊκό για τη δίκαιη νίκη του. Εμείς θέλαμε να φανούμε ανταγωνιστικοί για το μεγαλύτερο διάστημα. Ελέγξαμε τις επιθέσεις μας και τις άμυνες μας, αλλά στο τέλος του δευτέρου δεκαλέπτου ο Παναθηναϊκός άνοιξε τον ρυθμό και βρήκε πόντους και άνοιξε τη διαφορά. Προσπαθήσαμε να μαζέψουμε τη διαφορά στο τρίτο δεκάλεπτο, αλλά είχαμε πολλά χαμένα ανοιχτά σουτ. Ο Παναθηναϊκός άνοιξε τη διαφορά και κέρδισε δίκαια και εύκολα. Εμείς έχουμε δουλειά και το ξέρουμε. Αντιμετωπίσαμε την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, είδαμε τις αδυναμίες μας και θα δουλέψουμε σκληρά στη συνέχεια».

Για τις ασίστ του Καλάθη (10) και τις ΑΕΚ (11) σε όλο το ματς: «Ο Καλάθης 10 ασίστ κάνει σε κάθε παιχνίδι. Εμείς χάσαμε κάποια ελεύθερα σουτ και αυτός ήταν ο μεγαλύτερος λόγος που η δημιουργία έμεινε χαμηλά. Πολλές φορές οι αριθμοί δεν λένε την αλήθεια χωρίς να σημαίνει πως είμαστε εκεί που θέλουμε στο κομμάτι της δημιουργίας».