Στην αναζήτηση της φόρμας του βρίσκεται ο Εντέν Αζάρ, που μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης της Ρεάλ Μαδρίτης με την Μπριζ για το Champions League, τόνισε πως πρέπει να γίνει ο ηγέτης του συλλόγου.

«Αισθάνομαι καλά, είναι αλήθεια ότι οι άνθρωποι περιμένουν πολλά από μένα και εγώ προσωπικά μπορώ να τα πάω και καλύτερα. Θα υπάρξει κριτική κι εγώ κάνω κριτική στον εαυτό μου, δεν είναι όλα τέλεια αυτή τη στιγμή, αλλά τώρα είμαι στο 100% και ελπίζω να δώσω το μέγιστο στους επόμενους αγώνες», τόνισε ο Βέλγος, που θεωρεί ότι όλα θα φτιάξουν μόλις έρθει το πρώτο του γκολ.

«Τώρα αισθάνομαι στο 100%, δεν είμαι πλέον τραυματίας, πρέπει να σκοράρω γκολ και όταν αρχίζω να το κάνω και να κάνω καλά παιχνίδια θα είναι πολύ πιο εύκολο. Νομίζω ότι λείπει ένα γκολ ή μια ασίστ για να ανακάμψω.

Όπως είπα στην παρουσίασή μου, δεν είμαι ακόμα ‘γκαλάκτικο’, πρέπει να είμαι εγώ αυτός που θα το δείξει, γνωρίζουμε πολύ καλά το παρελθόν του αριθμού 7 σε αυτό το σύλλογο και πρέπει να είμαι ο πρώτος που θα δείξει ότι μπορώ να είμαι ο καλύτερος στον κόσμο, να δώσω το μέγιστο όχι μόνο στα παιχνίδια, αλλά και στην προπόνηση. Δεν αμφιβάλλω για τον εαυτό μου, έχω πίστη σε εμένα», κατέληξε.