Συνεχίζει τις εντυπωσιακές επιδόσεις του ο Χρήστος Βολικάκης που φιγουράρει στην πρώτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης στο σκρατς.

Ο Έλληνας ποδηλάτης ανήκει στην παγκόσμια ελίτ και το αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία. Στις κατάταξεις που αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα της παγκόσμιας ομοσπονδίας ο Χρήστος Βολικάκης είναι στην πρώτη θέση στο αγώνισμα του σκρατς.

Ο ποδηλάτης από τον Βόλο έχει 2692.5 πόντους. Στη δεύτερη θέση είναι ο Γαουχένι Κάραλιοκ από τη Λευκορωσία με 1865 πόντους και στην τρίτη ο Ρόι Έεφτινγκ από την Ολλανδία με 1730 πόντους.

Ο Βολικάκης βρίσκεται στη δεύτερη θέση στην κατηγορία του όμνιουμ. Ο Έλληνας ποδηλάτης έχει συγκεντρώσει 2512.5 πόντους και είναι πίσω από τον Γάλλο Μπέντζαμιν Τόμας με 3045 πόντους. Την πρώτη τριάδα συμπληρώνει ο Νεοζηλανδός Κάμπελ Στιούαρτ με 2490 πόντους. Ο Βολικάκης βρίσκεται στην 15η θέση στο αγώνισμα των πόντων.

Ο Χρήστος Βολικάκης κυνηγά την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο. Ο Έλληνας ποδηλάτης έχει ακόμη τρεις συμμετοχές το 2008 στο Πεκίνο, το 2012 στο Λονδίνο και το 2016 στο Ρίο