Δεν ξεχνάει τη μη πραγματοποίηση της μεταγραφής του ο εξτρέμ της Κρίσταλ Πάλας, ο οποίος χρεώνει στον μάνατζέρ του το ότι δεν έδρασε όπως μπορούσε λόγω των σχέσεων του με τον πρόεδρο της ομάδας του.

Τη νομική οδό κατά του ατζέντη του, Γουίλ Σαλθχάους και της εταιρίας του Unique Sports Management παίρνει ο Γουίλφριντ Ζαχά.

Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός της Κρίσταλ Πάλας χρεώνει στον εκπρόσωπό του την αποτυχία εξασφάλισης μεταγραφής το περασμένο καλοκαίρι.

Ο Ζαχά έχει ενημερώσει από τον προηγούμενο μήνα γραπτώς την USM για την απόφασή του να… χωρίσουν οι δρόμοι τους. Παρόλα αυτά, εκείνη δεν το δέχτηκε και απάντησε ότι η υπάρχουσα συμφωνία των δύο πλευρών, η οποία εκπνέει σε ένα χρόνο, θα τηρηθεί μέχρι τέλους, προσδοκώντας σε οφέλη από πιθανή μετακίνηση του πελάτη τους στα δύο επόμενα μεταγραφικά «παράθυρα».

Ο Ιβοριανός εξτρέμ, σύμφωνα με την «Daily Mail», έχει απευθυνθεί στον Κρις Φαρνέλ από το δικηγορικό γραφείο IPS, προκειμένου να τον εκπροσωπήσει στην εν λόγω υπόθεση. Μία υπόθεση, που βάσει των κανόνων της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Αγγλίας θα επιλυθεί από ένα ανεξάρτητο διαιτητικό όργανο, του οποίου η σύνθεση πρέπει να συμφωνηθεί και από τους δύο αντίδικους.

Σε ό,τι αφορά το μέλλον του ποδοσφαιριστή στην ομάδα του Λονδίνου, οι «αετοί» φαίνεται να έχουν το «πάνω χέρι», καθώς τον Αύγουστο του 2018 υπέγραψαν επέκταση του συμβολαίου με το «αστέρι» τους έως το 2023, η οποία του αποφέρει 145 χιλιάδες ευρώ την εβδομάδα.

Πάντως, επιθυμία του Ζαχά παραμένει η αποχώρησή του και αυτό προσπαθούν να το εκμεταλλευτούν μία σειρά από ατζέντηδες που τον έχουν προσεγγίσει ήδη, με το όνομα του Μίνο Ραϊόλα να είναι αυτό που ξεχωρίζει.