Σε συμφωνία για προγραμματική σύμβαση ύψους 1 εκατ. ευρώ (ώστε να προχωρήσουν τα απαραίτητα συνοδά έργα του γηπέδου της ΑΕΚ) προχώρησαν η Περιφέρεια Αττικής και ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας.

Με μια σημαντική απόφαση επισφραγίστηκε η δέσμευση της Περιφέρειας Αττικής προς την ΑΕΚ ότι θα προχωρήσουν άμεσα οι διαδικασίες των συνοδών έργων του γηπέδου της.

Κατά τη συνάντηση του Γιώργου Πατούλη με την αντιπροσωπεία της «Ένωσης» στην οποία ηγείτο ο Δημήτρης Μελισσανίδης και τον Γιάννη Βούρο συμφωνήθηκε η υπογραφή προγραμματικής σύμβασης ύψους 1 εκατ. ευρώ.

Με αυτό το ποσό (που είναι ξεχωριστό από τα 20 εκατ. που ήδη έχουν εγκριθεί) θα μπορέσουν να προχωρήσουν τα έργα που είχαν παγώσει επί εποχής Άρη Βασιλόπουλου και αφορούν τη διαμόρφωση πεζοδρόμων και ελεύθερων χώρων γύρω από την «Αγια-Σοφιά».

Η σχετική ενημέρωση από την Περιφέρεια αναφέρει:

-Προγραμματική σύμβαση μεταξύ Περιφέρειας Αττικής και Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας για έργα διαμόρφωσης πεζοδρόμων πέριξ του γηπέδου.

Στη συνάντηση συμφωνήθηκε να υπογραφεί το επόμενο διάστημα προγραμματική σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας, ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ, με την οποία θα χρηματοδοτηθούν έργα διαμόρφωσης πεζοδρόμων κι ελεύθερων χώρων πέριξ του γηπέδου.