Την προσδοκία του να γίνει ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές του πλανήτη, αλλά και τον πόθο της κατάκτησης όλων των τίτλων με τη Γιουβέντους, εξέφρασε ο Μίραλεμ Πιάνιτς.

Ο Βόσνιος μέσος μίλησε στο «Radio Sarajevo», λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Το όνειρο μου είναι να είμαι ανάμεσα στους κορυφαίους ποδοσφαιριστές του κόσμου και να κερδίσω το Champions League, ακόμα και αυτή τη χρονιά. Δουλεύω πολύ για να το πετύχω και είμαι χαρούμενος που έχω τη δυνατότητα να το κάνω».

Για το γεγονός που ήταν στους διακριθέντες της «Γιούβε» στο ματς με την Ίντερ:

«Όλα πήγαν καλά στον αγώνα. Δίκαια κερδίσαμε με 2-1 και ανεβήκαμε στη κορυφή της βαθμολογίας. Πιστεύω ξεκάθαρα πως έχουμε τη καλύτερη ομάδα στην Ιταλία, θέλουμε να είμαστε στη πρώτη θέση και από τη Κυριακή είμαστε εκεί που μας αξίζει να είμαστε».

Για τους στόχους της Μεγάλης Κυρίας τη νέα χρονιά:

«Στοχεύουμε σε όλα τα τρόπαια, αυτός είναι πάντα ο στόχος της Γιουβέντους. Αυτός ο σύλλογος είναι ανάμεσα στους τρεις – τέσσερις καλύτερους του κόσμου. Οι στόχοι μας είναι πάντα υψηλοί, όχι μόνο αυτή τη χρονιά, αλλά πάντα. Θέλουμε να κατακτήσουμε τα πάντα και γι’ αυτό θα παλέψουμε και αυτή τη χρονιά».

Για την επιθυμία της κατάκτησης του Champions League με τους «μπιανκονέρι»:

«Το να είμαι πρωταθλητής Ευρώπης και να σηκώσω αυτό το τρόπαιο, αποτελεί όνειρό μου. Ελπίζω να το καταφέρουμε αυτή τη χρονιά».