Στον καθοριστικό ρόλο που είχε η γυναίκα του στην παραμονή του στην ενεργό δράση, αναφέρθηκε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ολίμπια Μιλάνο, ο Λουίς Σκόλα.

Σαν μακρινό όνειρο έμοιαζε για τον Λουίς Σκόλα η συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020 στο Τόκιο, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξη του.

«Πριν μερικά χρόνια δεν μου πέρναγε από το μυαλό ότι θα παίξω στους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2020, όχι μόνο λόγω της ηλικίας μου αλλά και επειδή θα ήταν αρκετά δύσκολο να προκριθούμε. Πλέον βρίσκομαι πολύ κοντά στην συμμετοχή μου στο Τόκιο όμως δεν θέλω να το σκέφτομαι. Όταν έρθει εκείνη η στιγμή θα είναι ξεχωριστό», ανέφερε ο 39χρονος Αργεντίνος.

Μάλιστα δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην παρότρυνση της γυναίκας του να συνεχίσει να αγωνίζεται σε συλλογικό επίπεδο για ακόμη μια χρονιά, ώστε να είναι έτοιμος το επόμενο καλοκαίρι.

«Αν δεν είχαμε προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες, θα είχα αποσυρθεί από την ενεργό δράση. Μετά την πρόκριση, η γυναίκα μου ήρθε και μου είπε ότι πρέπει να παίξω άλλη μια σεζόν. Εξέτασα όλες τις επιλογές που είχα και επέλεξα την Ολίμπια. Το σημαντικότερο για εμένα είναι να διασκεδάζω το παιχνίδι».

Δείτε εδώ ολόκληρη την συνέντευξη: