Την περασμένη αγωνιστική δεν τα πήγαμε καλά, όμως είμαστε σχεδόν βέβαιοι, πως αυτό το διήμερο θα διαβάσουμε καλύτερα. Τα χάντικαπ πόντων μας έστειλαν στον κουβά κατευθείαν, όμως στη δεύτερη αγωνιστική, έχουμε μία ιδέα παραπάνω.

Για παράδειγμα στο Αστρομπάλ ο Παναθηναϊκός δεν θέλει να έχει τη μοίρα του Ολυμπιακού, που ήπιε θάλασσα στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Αργύρης Πεδουλάκης έχοντας στη κατοχή του καλύτερη περιφέρεια, θα κοιτάξει να φέρει το ματς στα μέτρα του “τριφυλλιού”. Ο Καλάθης σίγουρα θα πιεστεί από τον σκληρό Ντιό, όμως ο 30χρονος γκαρντ δεν θα μασήσει. Ο Μίτροβιτς φαίνεται πως θα έχει αρκετές απουσίες να διαχειριστεί (Πέιν, Τζάκσον, Μαλέντο), όμως το έμψυχο δυναμικό του, δεν είναι τόσο πλούσιο.

Ο Παναθηναϊκός αν θέλει να υποστηρίζει πως έχει στόχο τα playoff, τότε είναι αναγκασμένος να φύγει με το διπλό από το Αστρομπάλ. Οι νέοι αθλητές σιγά σιγά μαθαίνουν τη φιλοσοφία Πεδουλάκη και πιστεύουμε ακράδαντα, πως θα φέρουν το διπλό με χάντικαπ τους τέσσερις πόντους.

Πάμε και μία βόλτα στο Βελιγράδι, όπου η Φενερμπαχτσέ δεν επιθυμεί επ’ουδενί να ξεκινήσει τη νέα Euroleague με ρεκόρ 0-2. Ο Ομπράντοβιτς θα έχει μαζί του και τον Γιαν Βέσελι, όμως είναι άγνωστο αν θα τον χρησιμοποιήσει. Πιθανολογούμε ότι ο Τόμιτς θα υιοθετήσει ένα στυλ χαμηλού ρυθμού, ώστε να έχει ελπίδες για νίκη. Γκιστ και Ότζο θα έχουν πολλή δουλειά, όμως οι Μπάρον, Τζένκινς και Μπράουν, θα τα βρουν μπαστούνια με Σλούκα, Ντε Κολό, Βέστερμαν και Ντίξον.

Πιστεύουμε πως οι δευτεραθλητές Τουρκίας, έχουν την ποιότητα για να περάσουν από τη Stark Arena. Θα ποντάρουμε με το 2ημ./2τελ, που πληρώνει 1,88.

OI ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ

Βιλερμπάν-Παναθηναϊκός  (-4,5)   2     1,87

Ερυθρός Αστέρας-Φενερμπαχτσέ 2/2     1,88