Ο Αμπέλ Φερέιρα διάλεξε μια γεμάτη νόημα φωτογραφία προκειμένου να… αποθεώσει τον κόσμο του ΠΑΟΚ αλλά και να αποτίσει φόρο τιμής στα έξι «αετόπουλα».

Μπορεί η εν λόγω σχέση να μετράει μόλις μερικούς μήνες, ωστόσο, ο Αμπέλ Φερέιρα δείχνει να δημιουργεί ξεχωριστούς δεσμούς με τους φίλους του ΠΑΟΚ, αντιλαμβανόμενος κάθε μέρα ολοένα και περισσότερο την ψυχοσύνθεση του κλαμπ. Χαρακτηριστική ήταν η αντίδρασή του στην αποθέωση που γνώρισε από τους φίλους του Δικεφάλου στην Τρίπολη, ανταποδίδοντας την αγάπη και την στήριξη με συγκεκριμένες κινήσεις.

Μάλιστα, στην τοποθέτησή του ο Πορτογάλος στάθηκε για ακόμη μια φορά στους φίλους του ΠΑΟΚ που βρίσκονται διαρκώς κοντά τους ενώ πριν την έναρξη του αγώνα είχε αναφερθεί και στη «μαύρη» επέτειο της 4ης Οκτωβρίου του 1999.

Με μήνυμά του μέσα από τα social media, ο Αμπέλ Φερέιρα στάθηκε στην ψυχή και στην καρδιά του ΠΑΟΚ, συνοδεύοντας το σχόλιο του με φωτογραφία από την κερκίδα της Τρίπολης που είχε κρεμασμένο το πανό με τα έξι «αετόπουλα» που κανείς δεν πρόκειται να ξεχάσει…

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

The heart and soul of PAOK ? #paokfamily

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Abel Ferreira (@coachabelferreira) στις