ΑρμάνιΤο ματς που ολοκλήρωσε χρονικά τη δεύτερη αγωνιστική της Ευρωλίγκα, βρήκε νικητές μέσα στην έδρα τους, τους Μιλανέζους κόντρα στη Ζαλγκίρις με 85-81.

Κορυφαίος για την ιταλική ομάδα ήταν ο Ροντρίγκεζ με 15 πόντους, ενώ για τους Λιθουανούς ο Ουόλκαπ ξεχώρισε με 19 πόντους.

Η Αρμάνι μπήκε πολύ δυνατά στο ματς… Ίσως πιο δυνατά απ’ ότι κανείς θα πίστευε αφού πέτυχε κάτι παραπάνω από triple-score για την πρώτη περίοδο που έκλεισε με 23-7. Η ομάδα του Σάρας βέβαια δεν ήταν… απούσα από το γήπεδο. Δήλωσε παρουσία στο ξεκίνημα του δεύτερου δεκαλέπτου. Με ένα σερί 10-0 σε 1′ (!) μπήκε ξανά στη διεκδίκηση του σκορ και του αγώνα. Με τους Μιλάκνις και Λεκαβίτσιους on… fire, οι φιλοξενούμενοι έκλεισαν το ημίχρονο στο 43-36.

Μετά την ανάπαυλα, την “σκυτάλη” από τον Λουίς Σκόλα πήραν οι Μπρουκς και Ροντρίγκεζ, οι οποίοι κυριάρχησαν με το παιχνίδι τους και κράτησαν την ισορροπία στον αγώνα αλλά και το προβάδισμα της Αρμάνι στην τρίτη περίοδο. Στα τελευταία δέκα λεπτά, έγινε… μάχη και όπως έδειχνε η εικόνα από νωρίτερα, το ματς μετατράπηκε σε ντέρμπι (73-30, 34′). Αξιόμαχες οι δύο ομάδες, το πάλεψαν μέχρι το τελευταίο σφύριγμα, όμως οι Ιταλοί είπαν την τελευταία λέξη για το 85-81.

Τα δεκάλεπτα: 23-7, 43-36, 64-59, 85-81