Φιλική αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στις δύο παραδοσιακές δυνάμεις της Κρήτης, ΟΦΗ και Εργοτέλη, με τους δεύτερους να επικρατούν με σκορ 3-2.

Ο Γιώργος Σίμος ήθελε να κρατήσει «ζεστούς» τους παίκτες του ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό για την 7η αγωνιστική της Superleague και έτσι ο ΟΦΗ έδωσε φιλικό αγώνα απέναντι στον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο Στάδιο, με τους «ασπρόμαυρους» να παρατάσσονται με αρκετές αλλαγές.

Το σκορ άνοιξε ο Εργοτέλης με τον Έφορντ έπειτα από σέντρα του Τσέλιου στο 6ο λεπτό. Ο ΟΦΗ ισοφάρισε στο 23′ με επιτυχή εκτέλεση πέναλτι του Δημήτρη Μάνου. Τα «καναρίνια» μπήκαν ξανά μπροστά στο σκορ με σκόρερ τον Μανουσάκη στο 51′.

Το φινάλε του φιλικού αγώνα ήταν δραματικό. Στο 86′ ο Ναμπί έφερε ξανά το ματς στα ίσα με σουτ έξω από την περιοχή, ενώ στο 88′ ο Μπαράτα έκανε το 3-2, που έμεινε για τα εναπομείναντα λεπτά.

Οι αρχικές 11άδες:

Εργοτέλης (Γιάννης Ταουσιάνης): Καλογεράκης, Προβυδάκης, Μπάτζιος Πέιος, Μπούσης, Άλμπερτ, Γροντής, Τσέλιος, Σταθόπουλος, Μανουσάκης, Έφορντ.

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Γουάλι, Μπράουν, Κουτρουμπής, Περδίκης, Μπολάκης, Σουρνάκης, Στάικος, Νοικοκυράκης, Ντίνας, Βαζ, Μάνος.